sad dinnou

today i’m very damned sad… …cam asa incepe postarea mea de azi…

nici vremea nu a fost prea buna azi..nici amintirile zilei de ieri nu au fost bune…anumite persoane se chinuie sa imi faca mie viata mai trista si o fac voit..defapt nu ar trebui sa imi si pese de ele, dar e mai usor de zis decat de facut.

ca si adaugare faptul ca nu ma simt deloc bine in corpul meu si ca nu ma plac de loc ar “imbunatatii” starea mea de suparare..

a da si mai e speranta mea de viitor ..al meu, al nostru..al tarii..caci sa recunostem un PR in Romania chiar nu are ce face…prea putine firme care au departament de PR ..etc..asa ca mai multe sanse am sa lucrez ca vanzatoare la mall la ciorapi decat ca PR..

cu totii avem vise…eu nu visez la prea multe un apartament dragut cu 3 camere..ca vreau 2 copii si nu vreau sa ii chinui intr-o camera, o masiunta un vw polo sau golf…nimic extravagant si un job care sa imi placa…si sa fie in domeniu PR ca asta imi place..asta studiez…pt asta pierd 3+2 ani ..mai bine erau mai multi intelegeam mai mult si faceam mai mult…in fine sistem bolognea…rau !!! deci sa revin la vis cred ca la asta s-ar rezuma…dar cu sinceritatea cea mai cea in momentul aceasta spun ca nu le voi avea….o garsoniera,role si vanzatoare la bila…cam asta imi e viitor…

inchei aici..mai continui ori mai tarziu ori maine…sau cand am timp ..simt nevoia de a scrie…de a “plange”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *