data finala

deci s-a hotarat data cand imi sustin licenta este 29.iunie 2009 ora 10 – 11 deci pe cai ca se filmeaza. partea faina e ca sapt trecuta ne-au zis ca prezentarea noastra va trebuii sa dureze 20 minute 10 vb noi, 5 pun ei intrebari si 5 pt debitarea notei…cum am zis si in post anterior a mea prezentare dureaza(discurs ce am invatat!!!) 10 min si cateva secunde. azi mail de la conducerea facultatii prezentarea va dura 12 minute…aa wtf!! deci ce vb noi va dura 5-7 minute…aa cum sa prezint asa scurt …aa..hei
cum sa modific acuma…si na maine e repetitia pt licenta so la noapte iara scriem si taiem si ..hate them si atunci ..nu ..nu te stresa relax!!! they drive me crazy!

azi zicea la scumpa vreme ca in timisoara va ploua so eu frumusel chiar daca in periam era un soare orbitor mi-am luat umbrela cu mine, geaca, bluza(ca daca va ploua tare mii frig), pantaloni lungi, tricou mai gros putin si am pornit spre gara, ca arata la yahoo weather ca va ploua..ajung aproape de oras se vedea frumos orasul nici urma de nor…mda…!!! not funny!! blogger-emoticon.blogspot.com cam asa ma simteam + bagaj geaca si etc..
unde mai pui ca, cand sa cobor din tren ma suna o colega sa imi zica ca a fost la profu de licenta si s-a amanat intalnirea noastra pe vineri ca e busy!! aa what??
(offtopic mi-a adus mama tocmai o felie de pepene galben ,..yoi ce bine miroase…productie locala! timisoreniilor daca vreti lebenita, pepene, rosi si PIERSICI de calitate luati din piata de la tarani unde scrie periam)

deci am fost la oras cam degeaba…am ajuns la 2.20 aprox in timisoara si la 3.40 eram inapoi in tren spre casa..intre timp am fost la shopping in iosefin la shang-hai sa imi iau tzoale 🙂 –

so my new style…de vaara aproximativ 🙂

 

sincer dabea astept sa tremin cu licenta sa imi fac curat in camera sa pun cartile si cursurile la naftalina..
si sa imi cumpar altele si cursuri si foi si sa ma pun sa invat pentru admitere la master…concurenta mare 60 de locuri la fara taxa si sper sa prind unu …m-am decis dau la master in romania si dau anu asta! masteru? MBA am decis…al mai bun …

so wish me luck pt luni nu stiu cat de des o sa scriu in perioada asta ca deja incep sa am emotii si schimbarile astea de la facuta si decizile lor nu ma prea ajuta mult….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *