Transformers – Revenge of the Fallen 2009


inainte sa incepi sa citesti da un click pe melodia de jos..e theme song 😉
In 26 iunie din lipsa de ocupatie, de la 11 dimineata pana la 18 seara nu aveam ce face am fost la mall sa mancam si hai sa mergem sa vedem la ce gasim bilete la cinema city..si cand ..woau bilete la transformers pt ora 13.30 la premiera ….am luat logic ..nu eram sincer prea incantata ca nu imi aminteam eu cum a fost transformes 1(intre timp am ajuns la concluzia ca nu am vazut transfsormers 1 pana la capat stiam numa ca baiatul are o masina galbena care se transforma si cam atata)
deci am luat bilete si am intrat la film..woau!! deci numa cuvinte de lauda ii pot aduce filmului..cate efecte speciale, ce muzica superba(ok a contribuit la sunet si sala, dar degeaba are sala instalatie de sunet buna daca filmul nu avea sunet ok) ..deci wonderfull filmul..abia astept sa iasa dvd-ul sa ma mai uit de vreo 10x ori la el. chiar mi-a placut.
pe scurt the story
sam merge la facultate, bee ramane acasa ca nu are voie la faculta.sam intalneste acolo un tip care crede ca totul e o consipartie ..stie el ce stie..legat de musamalizarea cu autobots..dar nu are dovezi clare, sam se face ca ploua.
decepticons il reinvie pe megatron care il prinde pe sam si vrea sa il dezmembreze(pe langa ca il uraste ca l-a shut down mai e un motiv, asta aflati vizionand filmul)
optimus prime il salveaza pe sam si in lupta cu megatorn si starscream si mai cineva ..moare salvandul pe sam…thats sad..nu am plans da..mi-a parut rau…:) am mai zis eu ca traiesc prea intens filmele…
sam vede chestii in capu lui si descopera ceva ce l-ar putea salva pe optimus si Terra de The Fallen One care vrea soarele nostru pe post de energie si pt ca ne uraste.
decepticons noi, autobost noi, bum bum mult, logic ca trebuia sa fie si unu trimis de presedintele americii(Obama ca si zice ..he he va ramane memorat Obama in film..me like Obama) care e importiva aliantei intre autobots si Terra care are scopul de a curata Terra de decepticons si bla bla mai face si ala fitze cand moare optimus…tre sa fie si unu dinasta, parca imi mai vin filme in cap cu un nenea dinasta rau pe care l-as crash :D..da am zis traiesc prea intens filmul

deci verdict e 5* si merita vazut daca nu esti fan love storys si cute stuff..gen a walk to remember(inca nu m-am uitat la el da am auzit ca e za suprem love stuff movie, deci nu prea e genu meu—stiu sunt fata da na!! mie place transformers cu bum bum )

nu sunt eu buna la recenzi da filmul asta chiar merita 🙂blogger-emoticon.blogspot.com

si aici melodia ce o tot ascult si reascult si ..love it

Transformers Theme – Arrival to Earth
Asculta mai multe audio Film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *