ganduri 5

Nu stiu ce e cu lumea asta..azi sunt suparata pe faptul ca nu poti fi sincera, nu poti spune “verde in fata” ce gandesti nici macar persoanelor care le consideri prieteni sau care te considera prieten..sunt putine persoane cu care sa pot purta o conversatie si sa fiu sincera, sa zic exact ce cred si sa aprob daca nu sunt deacord, doar fiindca stiu ca daca nu dau dreptate iasa putin cam urat..si nu, nu e neaparat lume pe care o stiu demult, aia e mai ciudat, sunt unii oameni cu care poti sa fii deschisa fiindca nu stiu… de ce…. si ii stiu de o luna-doua…dar cu unii chiar daca am incredere in ei, nu pot pur si simplu! cand vad cum ma judeca, de parca nu stiu ce am facut sau am zis…sau nu accepta alta varianta, alt punct de vedere, nu numa ala e bun, a lor… care uneori e cam ciudat de abstract de rau si nesanatos…si ai sa zicem si dovezi faptice ca nu e bun ala, nu, nu se accepta..

De ce nu putem zice ce simtim? de ce se supara lumea asa repede? de ce nu pot avea zile in care vreau sa stau singura si daca zic nu la ceva ce implica lume sa se supere persoana ca am ceva cu ea si de aia am zis nu, nu ca pur si simplu vreau sa fiu eu singura..

De ce e asa de greu uneori?

3 Replies to “ganduri 5”

  1. Stiu ce simti, deseori intampin si eu aceasi situatie. Trebuie sa fiu draguta doar ca sa nu supar si cand imi spun punctul meu de vedere si cuiva nu e de acord parca ma simt prost. Desi nu ar trebui sa fie asa. Fiecare e liber sa gandeasca cum vrea si nu ar trebui altcineva sa se supere pentru ca eu simt altcumva.

    Lumea e tot mai ciudata si mai rau este ca parca esti impins sa te mulezi dupa o societata falsa, superficiala.

  2. Pai d-aia Adizza , ca este unii pe lumile astea care impune ei , ca asa vrea muschile lor , conduita morala si sociala in tre oameni si oamene…de aia…Da'tu de ce nu ii dai la cur si sa iti vezi linistita de ale tale? Cine nu te accepta ca atare , nu cred eu ca iti sunt apropitai si sinceri….asta spun din periplul meu prin viata si dupa luat suturi grele in cur si palme zdranvene dupa ceafa!
    Hai fi sincera cu mine , ca io nu ma supar…pa cuvant de pioner! 😀

  3. @Mika da enervant si frustrant asa!! si nu e ca as zice cine stie ce, dar as vrea sa pot vorbii liber, dar nu merge..pacat de lumea asta ca ii lipseste sinceritatea

    @Ana-Maria mi frica ca raman singura..eh nu, nu stiu de ce, dar ai dreptate nu se pot numii prieteni adevarati acei oameni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *