vacanta

Mi se pare asa ciudat sa am vacanta…nu am nimic de facut vara asta, inafar sa merg desigur la lucur, dar inafar de aia nu am nimic de facut, nu tu examen pe toamna, nu tu admitere, nu tu licenta..nimic…liniste si pace..doar sa ma bucur de carti si de soare si de somn..cand nu lucrez sau nu ma dau cu trenul.

De multi ani nu am mai avut asa o vacanta, din clasa a 11 cred..

– cand am terminat  a 12-a am avut bacul, inscrierea la faculta, stresul cu caminul, stres de primu an de faculta..dinastea

– primu an de facultate am avut un examen impartit in trei parti si ultima parte era in septembrie asa ca toata vara m-am stresat cu el si cu invatatul pentru el

– anul 2 de facultate in vacanta am dat examenul la scoala de soferi, la sfarsitul lui august, deci tot stres

– anul 3 de facultate…clar licenta si admiterea la master, pentru care eu chiar am invatat fiindca credeam ca la cate carti sunt in bibliografie si subiecte chiar ne vor intreba ceva serios..nu “de ce ai ales acest master”

– primul an de master – vaaaaacaaaanta

si I enjoy it…

5 Replies to “vacanta”

  1. Sa ai o vacanta la superlativul absolut , sa te distrezi si sa profiti din plin de ea!Te imbratisez , fata draga! O reteta din ceaslovul ala cand mai pui?

  2. si mie mi se pare ciudata vacanta, desi am avut bacul si acum am admiterea. o sa imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc ..sa nu fac absolut nimic:))

  3. cele mai tampite zile sunt alea in care nu ai absolut nimic de facut. pentru un pustan plin de teme sau un muncitor frustrat, sa nu ai nimic de facut toata ziua suna ca paradis, dar in realitate e foarte aiurea. nu-mi plac deloc zilele alea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *