cum sunt unii

La noi prin sat se primesc ajutoare de prin Germania/Austria. Mai exact oamenii batrani cu radacini germane primesc. “ajutoarele” sunt haine si alimente. Matusa lui tati face parte si ea din cei care primesc.

Bun, pana aici e ceva laudabil. Problema apare la data de expirare a alimentelor, unele expirate din februarie si ajunse la oameni in august. E cam ciudat! si mi se pare a fi si rea vointa. Inteleg ca vrei sa te dai mare ca ajuti si trimiti, dar nu iti bate joc de oamenii batrani si uni sarmani, ca ei asa batrani si bolnavi exact la data de expirare se uita.

Sa ziceam ca unele au expirat cat timp au stat pana sa fie trimise sau cine le-a dat chiar nu s-a uitat si na se intampla. DAR! cand vad ca e stearsa cu marker data expirarii deja e suspect de rautate si e constient ce au facut ei. Si nici macar nu sterg calumea, ca se poate vedea data corecta de expirare, care e in urma 6 luni sau mai mult. Cum sa mai papi ciocolata expirata de atata timp sau supe la plic? Sa mai zic oare ca mai trimit si mancare de bebelusi cu termenul expirat?

In loc sa ajute si sa faca un bine, ei imbolnavesc oamenii.

Aaa! legat de imbolnavit constient pe altii. De Optinova si ce face ea ati auzit? Cititi la Andreea ce face sau in articolul din Jurnalul National. Pe scurt vinde lentile de contact care se pot purta 3 luni ca fiind purtabile timp de un an sau 2. Ce patesti de la asta? infectii, ulceratii si chiar pierderea vederii. Frumos nu? si sunt medici aia!

5 Replies to “cum sunt unii”

  1. Adizza draga , aceeasi surpriza neplacuta , legata de alimente de dincolo , am avut-o si eu recent , la Medias , la bunicu’. El primeste de la prieteni de ai lui , sasi , diverde si saptamana trecuta imi arata o punga de faina , sa fac clatite , expirata din februarie anul trecut , mai are putin si face doi ani…..zi si tu….Eu cred ca e rea vointa a celor ce le retin in vama , nu a celor ce le trimit….ce sa mai zic?Pacat!

  2. Pun pariu ca nemtii/austriecii au trmis alimente bune, adica neexpirate. Problema e ca dupa ce ajung in tara, mai stau juma’ de an sau un an pana ajung sa fie distribuite. Iar referitor la cei de la Optinova… stii parerea mea despre medici! Nu cred ca mai e nevoie sa spun nimic.

  3. Stai linistita! Optinova (desi abia acum am auzit de ei) nu sunt singurii. E vorba de o intreaga masa. Producatorii de medicamente, medicii, cercetatorii …etc. Asa se fac bani si se vand toate.
    In ceea ce priveste ajutoarele…nu stiu daca stiai, dar acum cativa ani cand au fost inundatiile pe aici prin vestul tarii, s-au dat sinistratilor ca ajutoare haine murdare, jegoase chiar si aici ma refer si la lenjerie intima. Am citit asta intr-un articol de ziar, apoi mi-au confirmat vreo 2 persoane. De-a dreptul gretos…din pacate, nu toti oamanii fac un act de caritate perntru a ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *