Recomandari

Baile Felix 2010

– am fost la Baile Felix in weekend, asa de sambata dimineata pana duminica dupa-amiaza. Pe scurt vremea a fost dezastru, frig si ploaie. A fost vag niste soare, dar temperatura afara a fost sambata 17 grade pana in 19 grade si duminica 14 spre mai putin. Bine ca era apa termala, macar atat.

– erau 2 stranduri unite pe perioada asta, Apollo si Felix, pretul de intrare era 25 lei. Am auzit ca vara e inchisa usa dintre el si pretul e 25 lei pentru fiecare. Sa inchiriezi un sezlong costa 10 lei pe zi. Erau putin oameni pe acolo de aia presupun ca era deschisa usa.

– Strandul Apollo are 3 bazine afara si unu inauntru. Temperatura apei este de aproape 40 de grade si iti recomanda sa stai cel mult 30 de minute in apa si pauza apoi. Are 2 restaurante din cate am vazut eu, ok, fast food-uri, dar aveau si citro si praji si tot felu de mici, ceafa si altele la gratar. Are dusuri inauntru, garderoba si uscator de par. E strandul cuminte, zic eu, nu prea ai ce face decat sa lenevesti in apa.

– Strandul Felix are 4 bazine afara. Unul de copii, unul de inot, unul de hidromasaj si unul care era gol si cred ca tot de hidromasaj e. Apa e putin mai rece aici, parca pana in 30 si ceva de grade, dar e mai fun, ai tot felu de chestii care sa iti maseze muschii, iar in cel de inot erau “valuri” din cand in cand, dupa un program afisat. Am incercat cam toate chestile alea de masaj si tare bine a fost. Am vazut 2 fast food-uri, unul era gen 3F si avea papa bun si variat.

– despre amandoua stranduri am numai cuvinte de lauda, foarte curat peste tot, apa curata, baiele ok, bine acuma laude si oamenilor de acolo ca erau civilizati.

– am vazut si tanti de varsta lu bunica cu machiaj de clovn facand baie s i eram like O.o , sunteti la strand adica com on, lasa fondul de ten si rujul rosu! plus ca ai 80+. Erau si piti cu machiaj…ma intreb de ce?

– daca mi-ar fi zis cineva ca voi face baie in strand la 14 grade afara as fi zis ca e dus cu pluta 🙂 si am facut si era si ok sa ies afara sa ma duc la prosop, dar dupa nu mai era fain. Mai bine era in apa.

– m-am odihnit, aveam nevoie de asta! chiar daca m-am trezit la 5 jumate si m-am pus sa dorm la 3 si putin si de dormit am dormit abia seara la 23 parca si am dormit asa bine. Rupta! Duminica a plouat cam mult si a fost cam frig si am plecat pe la 13 parca, de acolo.

– am mers pe la Lotus Center, in Oradea, ne-am plimbat pe acolo si am facut putin shopping la Meli Melo, erau/sunt reduceri semnificative gen mi-am luat o bascuta rosie de toamna cu fontita alba cu 5 lei si erau o gramada de palarioare cu 5 lei, foarte rezonabil. Abia astept sa o port.

– si erau nuferi…roz si albi

– e intradevar de mers acolo pe la inceputul lui Septembrie, e mai ieftin si nu e nici inghesuiala.


3 thoughts on “Baile Felix 2010

  1. Da..e super fain la felix, am fost si eu pe la inceputu lu mai, era mai putina lume da a fost chiar ok, si da tre sa recunoastem, ca spre nord creste gradul de civilizatie si Oradea e mai curata ca Timisoara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *