Google Analitycs, Facebook via Vodafone live! si cpannel

“din categoria hello lumii minuntate a internetului”

– dupa lupte seculare (de la secunda nu de la secol) am descoperit cum sa pun Google Analitycs, aici pe blog, ok stiam cum sa il pun, doar ca pe vechiul template nu gaseam </head> respectiv </body>, nu il gasesam si pace, asa ca m-am bazat doar pe AwStats din cpannel..care sunt destul de detaliate, neprietenoase ca design, dar detaliate, acuma  mai am si pretentii :)) asa ca de azi ma regasesc in Analizele lui Google

– dupa alte lupte seculare(tot din seria secunde) am reusit sa fac sa mearga 0.facebook.com de pe telefon, chestia aia draguta de la vodafone care te lasa sa navighezi pe facebook moca de oriunde, la 0(zero) trafic si 0(zero) pret si scrie sus ceva de genul ” free access via vodafone live!” tzuca-l mama de vodafone, asa ca minunatul meu telefon (care vreau sa il schimb, da asta e alta poveste) poate si wlan lejer, dar la urgente poate si facebook de oriunde. Mai stiti si alt site care il ofera ei free? twitter ceva?4sq?

– am rasfoit awStats si am descoperit ca lumea ma gaseste cautand review-uri despre cosmeticele ELF sau cauta pe google adizzy.ro (o fi lenea de a “add to bookmark?”) cele mai  multe hit-uri sunt pentru “adizzy.ro”

Tot rasfoind awStats am vazut si la ce ore ma citeste lumea si contrar asteptarilor, cele mai multe vizite le am intre ora 23 si 2 noaptea, interesant, interesant…si da si la ora 9 dimineata, dar e diferenta intre cele 2 intervale, oricum eu tot la ora 9 voi programa articolele.

– cam atata 🙂

2 Replies to “Google Analitycs, Facebook via Vodafone live! si cpannel”

  1. e foarte greu un bookmark .. in special cand nu esti pe compul uzual si nu vrei sa faci un folder cu ele 🙂

    poate iti faci timp o data si faci si niste screenshots de prin statistici – nu neaparat uniques, ci browsere + versiuni, sisteme de operare, orase, rezolutii, flash capacity .. chestii d-astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *