Recomandari

Unele magazine online

Mie imi plac cumparaturile online, dar mult! Numa bine stai acasa relaxat si intorci produsul pe toate partile si studiezi cat vrei, te mai uiti pe un clip, mai un review, mai un forum si stii daca e ce iti trebuie sau nu.

Acum eu am o problema cu anumite magazine online. Nu cu toate, dar vreo doua m-au lasat cu un mare ? pe fata, in sensul ca astia chiar vor sa vanda sau nu asta e scopul lor? Just wondering … de ce ar face cineva un magazin online pe hi5 si care sa poata fi vazut doar daca esti prieten cu persoana pe hi5? adica daca eu sunt curioasa de produsele acelea trebuie sa imi fac cont de hi5, sa ma umple hi5 de spam? macar de dadea o adresa de mail sau un link spre un blog, care sa fim seriosi e usor de administrat, e free, platforme sunt multe, teme sunt multe, poti pune poze, poti furniza informatii si pari mult mai serios decat un magazin pe un site de socializare si mai ales pe hi5.

Si as mai avea o dilema cu magazinele online care au comanda minima, daca tot iti platesc transportul si ambalajul, de ce iti pasa ca iau 2 produse in loc de 5 sau ca iau de 25 lei nu de 30 sau 50?

Era sa uit sa mentionez magazinele care au poze de o calitate vai de ea, adica nu au auzit de macro (aici ma refer la bijuteri), si astea sunt la big no!

just saying…

5 thoughts on “Unele magazine online

  1. De acord cu tine. Mai ales la chestia cu comanda minima – ma gandesc ca le este greu sa duca la posta de fiecare data doar un produs, doua – e prea mult timp pierdut si poate castigul e prea mic.

  2. Va recomand sa scrieti experientele vostre cu magazinele online pe site-ul specializat de recenzii : http://www.eucumpar.com
    Asa, ajutam la un ecommerce mai bun si noi cumparatorii nu vom avea decat de castigat.
    Poate vor disparea amatorii ce impun o comanda minina, in conditiile in care li se plateste !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *