Recomandari

Tari pe care as vrea sa le vizitez

Mihaela ma provoaca la o leapsa sa scriu despre tarile pe care as vrea sa le vizitez, well sa scriem 🙂 toti visam sa vizitam cat mai multe tari, macar sa ne clatim ochii cu frumusetile altora, daca la noi e mai scump ca in Austria.

Voi scrie insa si tarile pe care as vrea sa le revizitez.

Sa vizitez:

Japonia – despre dorinta mea despre a vizita tara gheiselor am mai scris si cu cat citesc si ma uit la mai multe filme a caror poveste are loc in Japonia cu atat mai mult vreau sa o vizitez

SUA – dar nu neaparat New York, as prefera mai mult Washington DC, Chicago, sa vad real cowboys si indieni, Grand Canyon si alte obiective turistice( si da si San Diego! si un anumit sediu)

Egipt – piramide, faraoni si alte istorisir ( National Geographic e de vina)

Spania – Barcelona, Madrid, stiu suna destul de lame pe langa celelalte, dar…

Marea Britanie – Scotia! si 5 o’clock tea 🙂

Franta – cu toate ca nu sunt ei cei mai prietenosi cu romani, cu turisti nu cred ca au  o problema. Cine nu vrea sa vada Parisul macar o data in viata? si pe nea Eiffel

Probabil ca ar fi multe altele, dar astea sunt cele mai clasice si la care toti visam…

De revazut as vrea sa revad Germania, sa vad Neuschwanstein, Austria, Belgia si de ce nu Ungaria ca e o tara frumoasa.

Oare cei care locuiesc in marile orase sau pe langa obiective turistice, pe care multi viseaza sa le viziteze, stiu sa aprecieze ce au?

Terra, dAImon faceti si voi leapsa?

8 thoughts on “Tari pe care as vrea sa le vizitez

  1. Eu visez la Barcelona de pe lista asta si la Franta. Mai mult la Franta – Provence :). Daca citesti Peter Mayle o sa incepi si tu cu placa asta :))))).

  2. Mei, eu n-o fac, pentru că .. ai să vezi.

    Chestia e că nu-mi place să vizitez un oraş 2-3 zile şi gata, în timpul ăla abia dacă vezi câteva chestii interesante. Or ca să-mi permit să stau cum vreau eu, cu lunile, ar trebui fie să am ceva job mobil plătit al dracu’ de bine … sau o sumă consistentă. Nici una din opţiuni nu-mi este la îndemână.

    Da’ aşa, permiţându-mi să visez puţin .. continentele Europa şi America (da, şi sudul) sunt clar pe listă. Ar dura aproximativ 5 ani după estimarea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *