status about me

In caz ca cineva imi ducea lipsa prezint cateva clarificari si un mix de ganduri. Oricum al meu creier produce multe, indeosebi atunci cand e obosit, cred ca sinapsele mele arata ca un spectacol de artifici. V-am mai zis parca ca nu ma pot concentra la nimic cand sunt obosita, eh asa e si azi.

Ca sa nu pierd totusi sirul am inceput sesiunea, asa ca aveti rabdare cu mine si  si la lucru e o perioada mai solicitanta asa ca dupa singurul lucru ce mai vreau sa il fac e sa citesc o ora si dupa somn. Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma deranjeaza sa am de lucru, nu sunt cu norma, dar daca am ce face(si am har Domnului) trece timpul asa repede, uneori prea repede.

Legat de scoala sunt mai linistita acum, am tema de disertatie pe care o vruiam, am stabilit si ce fac la partea practica, asa ca e in regula. Primul examen din sesiunea asta e la management strategic, eh eu nu sunt cu astea, managementul in teorie mi se pare atat de complicat si oricum eu nu-s facuta sa fiu lead (cedez prea usor unor puppy eyes). Despre carte vruiam sa va zic: in prefata, ea zice ca se adreseaza studentilor, dar si celor care conduc IMM, dar dupa limbajul folosit in carte eu zic ca se adreseaza profesorilor si cercetatorilor din domeniu. Nu ma consider eu mare intelectuala, dar nici mediocra nu-s, cu toate astea folosesc dex-ul ca sa inteleg unele cuvinte, plus ca mai si inventeaza cuvinte. Nu e o carte rea, dar e prea academic scrisa si simt ca nu invat nimic care intradevar sa ma ajute daca voi fi manager. Am observat totusi ca nu toti autori de carti(profesori) scriu doar teorie fara sens. Spre exemplu la managementul total al calitatii, pe cat de teoretic si pliticos suna titlul, pe atata imi era mai mare dragul sa invat. Asa de “user friendly” era cartea.(si nu, nu era un profesor tanar autorul, dar ori asa e el, ori a inteles ce asteapta studentul, ceva util).

Ma intreb, va plac acest tip de postari? Eu inca imi caut stilul/directia blogului meu.

4 Replies to “status about me”

  1. Succes in sesiune! Si eu incep acusi.
    Imi place si cand scrii lucruri mai personale, cand mai povestesti cu ce te-ai mai confruntat. Si eu am tot vazut manuale cu diverse greseli (mai ales cand e vorba de calcule, mereu au obiceiul sa greseasca si apoi la examen nu stii daca sa scrii corect sau asa cum e scris in carte, pentru ca nu stii cum corecteaza ei, in functie de ce – mai ales cand e vb de examene grila).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *