Recomandari

Leapsa omul-carte

Am primit de la Alex o leapsa interesanta. Multumesc de provocare 😉 mai multe detalii despre leapsa gasiti la el pe blog..

a) Ce carte aţi alege să deveniţi? Ce carte v-ar plăcea să recitaţi din nou şi din nou şi din nou?

Initial cand am citit intrebarea, m-am gandit automat la cartea lui Paulo Coelho – Jurnalul unui mag, fiind una din putinele carti pe care as vrea sa le recitesc. Da stiu e Coelho, dar cartea Jurnalul unui mag e chiar faina, adica mie mi-a placut si mi-a ramas ceva din ea in suflet. Dar daca ar fi sa devin o carte as alege Ultimul Mohican a lui James Fenimore Cooper. Am ramas foarte impresionata de calmul lui Chingachgook si de felul sau de a actiona. Probabil ca partile unde apare el si este descris caracterul sau ar fi si partile preferate pe care le-as recita la nesfarsit.

b) Considerând că nu se mai pot tipări cărţi vreodată, vieţile diverşilor oameni devin ele însele legende, epopei şi drame recitate. Viaţa dumneavoastră ce aţi dori să fie? Poveste de dragoste, roman de aventuri, carte de filosofie?

As vrea sa fie un roman de dragoste cu happy end. Poate chiar o poveste din categoria Disney, ceva simplu si placut.

c) Cât de departe aţi merge pentru cuvântul scris? Consideraţi că sunteţi acum 4-5 secole, există încă dansuri şi muzică şi cântări şi povestiri şi toate cele, doar scriitură nu. Cât de tare v-ar lipsi?

Pai daca nu ar exista scriitura nu as stii ce as pierde, asa ca probabil ca nu as suferii prea mult din lipsa de carti.

d) Dacă v-aţi transforma ACUM în carte, câte pagini ar avea şi ce ar fi?

Asa pana in 400 de pagini, nici prea mult nici prea putin si sa fie sub forma de carte de buzunar ca sa pot fi plimbata cu cititorul.

Ioana si Mihaela va rog sa raspundeti si voi.

4 thoughts on “Leapsa omul-carte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *