Leapsa – Are you a bookworm?

Multumesc Mihaela de aceasta leapsa 😉 Ce bine ca te gandesti tu la mine si imi dai lepse asa faine 😀

1. Ce carti ai citit anul trecut?

Nu asa multe pe cat as fi vrut 🙂 Dar o sa amintesc cele care mi-au placut destul de mult: Mandrie si Prejudecata de Jane Austen, La rascruce de Vanturi de Emily Bronte, Crima in Orient Express si Zece negrii mititei – Agatha Christie, Aventurile lui Sherlock Holmes/Memoriile lui Sherlock Holmes – Sir Arthur Conan Doyle, Dune – Frank Herbert , Cartea Ceaiului – Okakura Kakuzo …si cateva carti despre stil din acest pachet de la Nemira(really helped a lot garderoba mea)

2. Ce carte/carti citesti in acest moment?

In numele trandafirului de Umberto Eco si cateva carti de marketing si relatii publice. Am tot zis ca incerc sa citesc mai multe carti in acelasi timp, dar nu imi iasa, imi place sa ma concentrez pe o carte.

3. Ce carti vei citi in acest an?

Planuiesc sa citesc Memoriile unei Gheise, Emma si Ratiune si Simtire, Ferma de animale, Vraciul si Eu, Aisha, Sotia Profetului. – nu detin nici una din acesta carti, dar..;)

4. Care este cartea ta preferata?

Momentan e clar Jane Eyre – Charlotte Bronte! Si cum am fost dezamagita de …dar asta scriu la punctul 5

5. Care este cartea care ti s-a parut cel mai putin interesanta?

Lolita – Vladimir Nabokov – Nu e vorba de neinteresanta, e vorba ca e prea detaliata si nu e deloc cum ma asteptam.

Ar mai fi Magicienii – Christopher Priest – (aka The Prestige filmul) care e prea intortochiat scrisa ca sa imi placa, nu prea imi dau seama cand citesc din jurnalul unui magician cand din al celulilalt si nu e cronologic povestit. Filmul e mai placut.

6. Care este melodia care iti creeaza o atmosfera relaxanta atunci cand citesti?

Imi e imposibil sa citesc cu muzica! si sa si retin ceva.

7. Esti pasionata de jocurile pe calculator? Daca da, care este jocul tau preferat?

Sunt foarte pasionata 😉 Prietenii stiu ce zic. Cred ca preferatul meu acuma e Last Chaos, a free MMORPG despre care va voi povestii candva. Joc de 3 ani, suntem prieteni buni.(am un level onorabil) Am jucat si Battelfield, Flatout, WOW, Starcarft(si imi place mult), Heroes 3. War1,2,3 etc etc. In general cele de strategie au trecere la mine. Sau cele gen tycoon! (ce legatura are aceasta intrebare cu bookworm?)

8. Care este filmul tau preferat?

Gladiatorul/Cruel Intention/Lord of the Rings/Queen of the Damned

9. Ai da bani pe o carte interesanta sau pe o trusa de farduri?

Ah..nu e bine, ambele sunt printre placerile mele, dar cum farduri am destule momentan(bine niciodata nu’s destule) as alege cartea 😉

Free to take 😉

2 Replies to “Leapsa – Are you a bookworm?”

  1. Din cartile planuite de tine, am citit doar Emma si Ferma animalelor si mi s-au parut foarte bune amandoua. Is curioasa ce zici dupa ce le citesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *