Favoritele lunii februarie/martie

A venit si primavera. A venit si raceala de primavara. E inclusa in pret.

Ce am vrut sa va povestesc eu azi. Despre favoritele lunii februarie/martie.

Luna trecuta am descoperit doua produse care mi-au placut foarte mult.  Primul ar fi gelul de curatare 3 in 1 de la Garnier Pure, celalalt fiind uleiul( lavanda) pentru cuticule de la Avon.

Am tot folosit Bioten Gel de curatare cu miere si arnica si era ok(2 tuburi mai exact), pana a inceput sa reactioneze tenul meu urat la el. Zic la el, ca din tot ritualul meu de ingrijire pe el l-am eliminat si acuma totul e ok spre perfect.  Imi apareau multe cosuri sub piele, nu se vindeca unul ca aparea altul si deja era enervant. Nici fondul de ten nu mai facea minuni, acopera el, dar nu si aplatizeaza.

In cautarea mea dupa Clearasil(ultimul aliat impotriva cosurilor), am dat peste Garnier  3 in 1 si cum de mult am vrut sa il incerc si Clearasil nu era…

Ce imi place la Garnier 3 in 1 e ca e 3 in 1 🙂 am gel de curatare, am masca si am si scrub. Usuca putin pielea, dar pentru aia s-a inventat crema de fata. A! si imi mai place ca trebuie sa folosesc foarte, dar foarte putin ca sa imi spal toata fata.  Spre norocul meu(ca am mai citit la altii) nu am tenul asa de sensibil incat sa zbiere cand il curat, se simte de parca as avea nisip sau faina de porumb in mana si nu apas nici tare ca sa nu zgariu. Masca o aplic o data pe saptamana.

Mi se iritase fata de la ceva si eram plina de mini cosuri si m-am spalat seara cu el si diminiata erau uscate si dupa scrub-ul de dimineata, mai ca nu se vedea nimic pe fata(inafar de pistrui desigur). Cel putin la mine makes wonders. Il voi recumpara(numa sa se termine, la cat de economic e…)

Produsul numarul 2 descoperit luna trecuta e Uleiul de cuticule de la Avon. Cel mov cu lavanda sau din lavanda. Oricum miroase ok si nu e asa unsuros ca cel de masline. E primul meu ulei de cuticule si deci nu am termen de comparatie. Bine e ulei, ce sa compari?

De folosit il folosesc cu betisoarele de la ELF, cele de plastic si mai nu stiu ce, oricum nu din ceva natural ci total artificial. Masez cuticulele si apoi le imping cu partea alba a batului. Cu excesul de ulei imi masez mainile si nu par ca s-ar supara. Am facut asta timp de o saptamana, in fiecare zi si mai nou am cuticule de reclama, nu atarna(?), nu sunt uscate, nu le mai tai etc. Daca se usuca le dau cu ulei si e ok. Oricum de fiecare data cand imi fac manichiura folosesc uleiul si adio degete urate.

Ca si lac de unghii, am observant ca am o pasiune pentru ELF Plum, m-am dat cam toata luna cu el. Tine destul de bine pe unghii.

3 Replies to “Favoritele lunii februarie/martie”

  1. Eu folosesc cred că de vreo 6 ani Garnier Pure și sunt foarte mulțumită de el.
    Mă enervează că nu prea găsesc oriunde 3 în 1… de multe ori nici în Cora/Carrefour nu găseam. Iar loțiunea astringentă și gelul spumant din aceeași gamă nu mi se pare că îmi curăță tenul la fel de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *