I Am Number Four 2011

I am number 4, am I?

No ce sa zic de film? M-am rugat de mine sa ma uit la el, ca lumea il lauda, sau per general il lauda, dar pe mine m-a lasat -1 rece. Cum zice si Oana, sunt niste lipsuri mari in povestea din film, cica ar exista si o carte,  daca e accesibila(ebook), o voi citii, o trec pe lista mea de carti ce trebuie citite dupa disertatie. Doamne cat astept sa termin masterul sa pot face cu timpul meu liber ce vrea muschiul meu si sa nu ma mustre constiinta!

Filmul e cam asa: Una bucata boy, cu fata cam patrata pentru gustul meu, e un lorien, de pe planeta Lorien. (cred ca nu am misspelled) El si altii 9 au fost trimisi pe Pamant, impreuna cu guardiani lor sa creasca si sa isi gaseasca puterile lor si astfel sa….un scop major, care nimeni nu il stie exact, am concluzionat eu ca e vorba de protejarea Pamantului impotriva mogadorienilor care decimeaza, nu colonizeaza, cum au facut si in cazul planetei Lorien.(pe bune ca Lorien asta ma duce cu gandul la Padurea Lorien unde era Galadriel (Stapanul Inelelor pentru cei ne LOR geeks), dar na asta sunt eu)

Avem actiune, drama(damned, tipu era cute), love story tras de par, actor plat in felul de a juca, cainele ala era super previzibil ca e bun (si cute in forma de caine), multa lume cu ochii albastrii, as fi preferat si niste jokes, dar nu, nimic.

Mi s-a parut un high-school movie combinat cu SF. Tipul nou si ciudat ramane cu fata(macar in suflet ca lorieni se indragostesc  odata in viata, sincer cam trist, ca daca nu e ea/el the one si e defapt o/un afurisit, esti obligat genetic   sa il iubesti pana la adanci batraneti, asta cu iubeste pentru eternitate sunt a drama de high-school), tot tipul nou si retras se imprieteneste cu geekul scolii, iar cei din echipa de football il urasc, ca al mai tare din echipa e in love cu tipa cu care umbla lorienul. Suna asa de …asa de ….teenage movie, dar e versiunea 2011 cu SF 😉

6/10 nota

 

 

4 Replies to “I Am Number Four 2011”

  1. cam asa si e filmu … iti impartasesc parerea .. cred ca ceva de genu ziceam si eu de el .. oricum a lasat impresia ca va mai fi ceva urmare … poate aia va fi altceva decat teenage thing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *