blogging issues

defapt mai mult probleme cu unii comentatori

Daca imi pui o intrebare, draga comentator, intrebare mai serioasa si la care ar fi un raspuns mai elaborat, care nu prea ar da bine in sectiunea comentarii, astept de la tine un lucru> pune te rog o adresa de email valabila! ca altfel asteapta mult si bine sa iti dau adresa mea de nu stiu ce, sau numarul de telefon sau sa iti zic unde sa ne intalnim si cand, nu voi publica asa ceva in sectiunea aia de comentarii, apai daca nici adresa de email, care numai eu o vad, nu o vede tot satul, nu o poti share…asteapta raspuns mult si bine, ca ma incapatanez sa iti scriu la comentarii, daca vad ca nu e valabila adresa de email.

multumesc pentru intelegere.

4 Replies to “blogging issues”

 1. Să nu zici că-s cârcotaş, da’ …

  Ai dat prea puţine detalii. Ce te-a întrebat omul, mărimea la .. pantofi? Vorba aia, majoritatea întrebărilor personale se pun direct în privat, ai mare şi lat mailul de contact pe blog. Sau e vorba doar de un răspuns care ar fi prea lung şi zici că nu dă bine?

  1. “ca altfel asteapta mult si bine sa iti dau adresa mea de nu stiu ce, sau numarul de telefon sau sa iti zic unde sa ne intalnim si cand, nu voi publica asa ceva in sectiunea aia de comentarii”

 2. Buna ziua
  Va scriu in speranta unui schimb de linkuri – 3 way link exchange – in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe site-ul http://iasi-city.com iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
  Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *