Obsessed 2009

Directed by: Steve Shill

Obsessed e un film despre o femeie obsedata de seful ei. Cam asa as rezuma.

Lisa(Ali Larter) este o angajata temporara la firma la care lucreaza Derek Charles(Idris Elba) si care este casatorit cu Sharon(Beyoncé Knowles) o fosta angajata a aceleiasi firme si cu care are un copil.  Derek este foarte indragostit de sotia lui si tine sa amineatsca intr-una cat de casatorit este el si cat de fidel este. Lisa se indragosteste de el, sau mai bine zis i se pune pata pe el, si incearca sa il atraga in fel si chip intr-o aventura, dar el refuza, e casatorit si corect. Ii asculta telefoanele cu sotia lui, se da la el la petrecerea de Craciun a firmei(mai exact il inghesuie, la propriu, in toaleta unde este respinsa scurt de Derek), a doua zi ii apare aproape dezbracata in masina, incearca sa se sinucida in patul de hotel a lui Derek si astfel afla si Sharon si cei doi se cearta/despart.  Ideea e ca in mintea ei, Lisa chiar credea ca are o relatie cu Derek, tinea chiar si un jurnal unde nota presupusele partide de…sex si isi trimitea singura flori, cica primite de la Derek.

E destul de bun filmul, nu e gen mindblowing, dar iti da putin de gandit(cum ar fi sa fi acuzat pe nedrept ca iti inseli partenerul) si e relativ previzibil, ok ca va uita clar sa activeze alarma la casa, dupa ce ii zice sa nu uite, e destul de previzibil.

Beyoncé Knowles se descurca destul de bine in rolul de actrita, nu e ca si cum ar fi avut un rol tare greu, mama si sotie geloasa si batausa pe alocuri, nimic dificil, dar aplauze pentru aia, nu joaca(dupa parerea mea) ca o scandura.

Nota mea: 6/10

trailer

One Reply to “Obsessed 2009”

  1. L-am vazut…e un film light, cu actori care au jucat light. Daca iti plac filmele cu obsedate 😛 iti recomand “He loves me, he loves me not”. Un film bunutz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *