Experimentul Pavlov si berea fara alcool

Stiti experimental lui Pavlov cu cainele nu? Daca nu, pe scurt asta e. Pavlov avea un caine. De fiecare data cand merge sa ii duca de mancare avea un clopotel pe care il folosea. Cainele a ajuns sa asocieze sunetul clopotelului cu mancare, asa ca saliva cand auzea clopotelul, chiar daca nu primea si de mancare.

Na cam  asa si eu cu berea fara alcool. Am stat sub umbrar si am baut o doza de Schlossgold(prima mea bere fara alcool bauta o doza intreaga), nu am simtit , pe bune, nici o diferenta semnificanta de gust. Cand m-am ridicat de acolo era pregatita sa fiu putin ametita si sa imi simt coprul foarte greu si ametit, cum patesc deobicei dupa o doza de bere. (Cazurile speciale cand am reactii adverse ciudate de la o jumatate de sticla de bere si nu am mancat nu se pun, da Max? )Dar spre surprinderea mea, nimic, zici ca am baut suc. Evident ca am baut suc, suc de malt si hamei, dar inconstient ma pregatisem sa ma tin de ceva.

Nu e asa rea berea fara alcool. Mai ca m-as reprofila pe ea,  Terapia fara alcool exista?

One Reply to “Experimentul Pavlov si berea fara alcool”

  1. =)))))))) nu ma gandeam sa aduc vb … sau poate ma gandeam, dar …. oricum poate ar trebui sa te reprofilezi :)) bei fara alcool si zici ca tu conduci si nu ai voie … si te-ai scos, ca sa nu protesteze nimeni la fara alcool-ul tau 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *