Dragi …orice, dar in special colegi

Aveti totusi o varsta…asa 24 in sus…ar fi timpul sa va dati seama ca o adresa de email gen pufy_xyz@ceva.com sau salbatica@ceva.com sau printzessablonda@…(intelegeti) nu va ajuta deloc, mai ales daca aia e adresa cu care comunicati cu zona academica. E totusi de bun gust o adresa nume.prenume@ceva..sau prenume.nume@ceva…e mai simplu si pentru interlocutor si voi pareti mai profesionisti.

Hai ca nu e greu sa aveti 2 adrese de email separate, am si eu 2, una asta pentru blog si alte newsletter si una pentru discutii oficiale, mai oficiale ca blogul. nume.prenume@

11 Replies to “Dragi …orice, dar in special colegi”

 1. Sa vezi ce fain e cand dai peste asemenea adrese in cv-uri. Sau cea mai tare faza a patit-o o amica – a dat peste un cv unde poza pusa era a unei fete in rochie de mireasa.

 2. eu aveam blackwidow intr-o vreme adresa de mail..pana mi-am trimis primul CV . Atunci am avut inspiratia sa mi-l schimb si sa ma aleg cu primul job de tot &%@#tu’ dar din care am invatat f. multe :))))

  1. eu inafar de aia de messenger /oficiala si versiunea de gmail cu adizzy nu am avut nimic strange…how sad 🙁 cele facute penru conturi de jocuri nu se pun 😛

 3. Degeaba, daca nu vrei sa stie lumea de la inceput ca esti cocalar/pitipoanca nu are rost.
  Oricum pana acum cel mai mult m-au mirat adresele barbatilor de email, nu te mai lega doar de femei ca dupa vor zice ca esti misogina.

  1. uitasem sa mentionez ca pufy_ e adresa unui barbat, de acolo si incepuse articolul asta 🙂 de la acea adresa 😛

 4. Foarte masculin. “Pufy”.
  La mine cel mai non sens cred ca a fost unul cu x._pui_pui smecher de cartier sau ceva de genu, pai ori pui ori smecher , make up you’re mind :)).

 5. Dar mai ales în zona profesională. Cred că de aia se obligă pe urmă mailuri pe domeniul firmei. 😆 Să nu apară din ăștia.
  Deși se mai poartă și prin facultăți; de pildă nouă ne făcuseră la vremea noastră pe unul din subdomeniile facultății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *