Dragi …orice, dar in special colegi

Aveti totusi o varsta…asa 24 in sus…ar fi timpul sa va dati seama ca o adresa de email gen pufy_xyz@ceva.com sau salbatica@ceva.com sau printzessablonda@…(intelegeti) nu va ajuta deloc, mai ales daca aia e adresa cu care comunicati cu zona academica. E totusi de bun gust o adresa nume.prenume@ceva..sau prenume.nume@ceva…e mai simplu si pentru interlocutor si voi pareti mai profesionisti.

Hai ca nu e greu sa aveti 2 adrese de email separate, am si eu 2, una asta pentru blog si alte newsletter si una pentru discutii oficiale, mai oficiale ca blogul. nume.prenume@

11 Replies to “Dragi …orice, dar in special colegi”

 1. Sa vezi ce fain e cand dai peste asemenea adrese in cv-uri. Sau cea mai tare faza a patit-o o amica – a dat peste un cv unde poza pusa era a unei fete in rochie de mireasa.

 2. eu aveam blackwidow intr-o vreme adresa de mail..pana mi-am trimis primul CV . Atunci am avut inspiratia sa mi-l schimb si sa ma aleg cu primul job de tot &%@#tu’ dar din care am invatat f. multe :))))

  1. eu inafar de aia de messenger /oficiala si versiunea de gmail cu adizzy nu am avut nimic strange…how sad 🙁 cele facute penru conturi de jocuri nu se pun 😛

 3. Degeaba, daca nu vrei sa stie lumea de la inceput ca esti cocalar/pitipoanca nu are rost.
  Oricum pana acum cel mai mult m-au mirat adresele barbatilor de email, nu te mai lega doar de femei ca dupa vor zice ca esti misogina.

 4. Foarte masculin. “Pufy”.
  La mine cel mai non sens cred ca a fost unul cu x._pui_pui smecher de cartier sau ceva de genu, pai ori pui ori smecher , make up you’re mind :)).

 5. Dar mai ales în zona profesională. Cred că de aia se obligă pe urmă mailuri pe domeniul firmei. 😆 Să nu apară din ăștia.
  Deși se mai poartă și prin facultăți; de pildă nouă ne făcuseră la vremea noastră pe unul din subdomeniile facultății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *