Transformers: Dark of the Moon

Michael Bay ma inclin, Transformers 3 a fost/e epic!

Ce lupte bine gandite, deliciu vizual! Si putina drama cu Bumblebee si sarmanul Ironhide…si sa il vad pe Megatron ca il salveaza pe my dear Optimus Prime…cu ziceam epic!

Nu stiu cat de 3D a fost, dar au fost scene dragute cu chestii zburand inafara ecranului, gen picioarele lui Sam cand zboara agatat de ochiul lui Starscream.

Povestea e poate trasa de par(nu si dupa parerea mea), dar sincer who cares? M-am dus la film sa vad some hell of action, roboti misto si transformari awesome, distrugeri serioase, un oras sub asediu, pe Lennox(Josh Duhamel), chestii zburand de colo colo si un vierme metalic urias si creepy. Am avut parte de toate, bonus muzica (nimic nu se compara cu sunetul din cinema), oameni facand skydiving(wing-suite jumping) cu Decepticons incercand sa traga dupa ei de parca erau muste si ceva umor mai mult sau mai putin voit.

Mult mai impresionant decat 1 sau 2, chiar daca in 2 e acel mancator de piramide, Soundwave cu al lui Deceticon sub forma de vierme il intrece cu mult pe Devastator.

Sam are o prietena noua si incearca sa isi gaseasca un job ca orice absolvent de facultate. Cam asta e dilema lui, gasirea unui job pentru a-si impresiona tatal si prietena care lucreaza pentru Dylan(Patrick Dempsey). Patrick Dempsey face un rol destul de bun, i se potriveste rolul de bad boy, no complains.

Cernobal, Apollo 11, rusi, top secret, musamalizari, mentoru lui Optimus Primel(conducatorul Autobotilor inaintea lui Optimus, Sentinel Prime) , Megatron, piloni care permit teleportarea, Cybertron, tipa rea de la CIA, agent Simmons, totul e prezent in film si merita toate cele 157 minute.

Legat de actrita din rolul principal(Rosie Huntington-Whiteley), face o treaba relativ buna(nici rolul ei nu cere prea mult…talent..), nu e cu nimic mai prejos de Megan Fox, poate doar ca se descurca mult mai bine sa fuga in pantofi cu toc.

image source 1

ah sunetul…i love it

3 Replies to “Transformers: Dark of the Moon”

  1. Green lantern ti-a placut, sau nu face parte din genul tau de filme?
    Ma rog, eu inca nu l-am vazut, habar n-am daca a fost adus si in RO , doar intrebam :)).
    Cat despre transformers, desenele imi placeau mult cand eram mic, filmele nu stiu de ce nu m-au prins niciodata (La fel si cu Superman, de altfel).

    1. Green Lantern nu l-am vazut inca, e in plan. 🙂 intra la genul meu de filme, dar nu se compara cu Transformers 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *