Master incheiat

Si am terminat si eu masterul. Sincer, nu credeam ca il termin, a vrut de atatea ori sa renunt, si totusi cumva, convinsa de altii am reusit sa termin si sa fac disertatia la timp si sa o predau si sa o sustin.  Record personal, in 2 saptamani scrisa si predata. Motivele pentru care am amanat atata de mult sa o scriu, o well, alea nu sunt subiectul articolului, dar se pare ca merge si versiunea de 2 saptamani, chiar daca au fost 2 saptamani obositoare. Cica merge si versiunea scrisa si predata in 3 zile, dar nu stiu daca era de la 0 sau avea ceva scris deja. Oricum, nu, nu faceti asa, ca nu e sanatos si nici nu cred ca iasa neaparat ceva ce sa va multumeasca. Da ok, sunt sanse mari ca sa treceti cu bine examenul si aia e ideea, dar nu e ok. Eu nu sunt multumita de ce am predat, stiu ca puteam mai mult de atata.

Nu planuiesc sa fac si doctoratul, nu ma atrage ideea de a preda, e mai bine asa. Mai bine alt master sau facultate, dar nici aia nu cred, cel putin nu momentan, inca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de libertate, cumva constiinta mea inca imi spune ca lenevitul la soare nu e ok, trebuie sa invat/scriu 🙂

Cum a fost sustinerea? Mai „tare” decat ma asteptam. Am avut norocul ca sa am comisia formata din profesori care imi erau dragi (fara ironie).  Domnul Foltean, domnul Dobre si domnul Bizerea. Super. Macar din punctul ala de vedere am rezolvat partea cu emotii, stiam profesorii, am fost la ei la cursuri(mai ales la domnul Dobre) deci mi-am usurat viata, plus parerea mea e ca sunt genul aceia de profesori care le e drag sa predea si sa explice (de aia cred ca si am mers pe la ei la cursuri, bine si pentru ca Domnul Foltean e directorul masterului ce l-am facut si cursurile lor erau la ore acceptabile pentru jobul meu si pe vremea aia stateam in Timisoara).

S-a intarziat mult la sustinere, s-a decalat cu 1 h si 30 min si stiu ca nu am avut atatea emotii cum am de obicei la chestii dinastia, sa fi fost „hypercalm” ce l-am luat mai devreme, redbull sau faptul ca stiam profesorii? La licenta am avut comisie externa si emotii pana la cer si inapoi.  Oricum eu aveam problema ca pierd trenul de 16 nu ca intru sa imi sustin disteratia.

Sustinerea in sine a fost total atipica pentru mine, adica nu stiu de unde mi-am scos curajul si libertatea sa ii intreb despre ce vor sa le povestesc din cele 4 capitole si domnul Foltean a ales retelele de socializare. Le-am povestit despre Facebook, Osama bin Laden, Cairo, filmul The Socialnetwork, am facut misto de Foursquare, ideea e ca m-am simiti ca la o discute libera cu ei, nu stresata. Inca ma mir de prezentarea mea atipica. A, da si i-am inchis cand am inceput cu Google Adwords si feed-uri si …partea practica a lucrarii. Am stat putin inauntru, perioada in care mai mult s-a vorbit despre diferenta aspectului fizic al mesajului, online vs offline(da nu avea de-a face cu lucrarea mea neaparat, dar hei, nu ma plang, a fost chiar refreshing o astfel de discutie.) Ideea e ca nu vroiam nici cum sa imi zic poezia de 9 minute invatata acasa. Si nu am zis-o  si cred ca nici lor nu le pare rau ca au scapat de mine.

Nota? Nu stiu inca, dar stiu ca am trecut cu bine.

Legat de master in sine, despre cursuri, profesori, site si cladire alta data J

Oricum, multumesc celor care nu m-au lasat sa ma las de master.

Save

12 Replies to “Master incheiat”

  1. Felicitari! In sfarsit ai scapat si tu. 🙂 As fi vrut si eu o comisie din profesori dragi sau macar unii care sa nu fi fost atat de severi cu noi, dar n-am avut acest noroc. Dar chiar si asa, pana la urma a fost ok. Nu-s ei profesorii chiar atat de rai, nu au nimic cu noi pana la urma.

  2. Daca ar fi fost profii aia ai tai de imprumut… Felicitari pt absolvire 🙂
    Mie imi pare uneori rau ca am facut si master, pt ca desi nu mi-a imbogatit cunostintele, mi-a saracit bine buzunarul pt 2 ani…

  3. felicitari pt absolvire si bafta in plan profesional acum, ca asta e o provocare tot mai mare zilele astea…

  4. Pingback: adizzy's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *