Cadou de absolvire – Urban Decay Naked Palette

De la mine pentru mine desigur 🙂 aa intre timp am aflat si nota de la lucrare, e din doua cifre. Pot sa ma imbat acuma :))

Legat de cadou, e super! atat de pigmentate pot fi culorile si pensula e geniala, aplica foarte bine culoarea si e usor de utilizat si da recunosc imi da senzatia aia de woau, luxury ca e metalic manerul si asa de bine lucrat. Sorry ELF, dar m-am indragostit de pensululele Urban Decay. Cat despre pretul pensulei separat..auci, e 26$, clar nu as da atata pe o singura pensula(toata colectia de la ELF pe care o am nu valoreaza cat pensula asta, de aia si senzatia aia de luxury)

Culorile, well le-am incercat, sunt total addicted to Sin si nici nu se vede ca le-am atins. Ce e misto e ca sunt full size. Adica 12 culori full size, unde o culoare costa 17$, deci 17×12 = 204$.

Per total e cam asa 204$+26$+9$(mini primerul) = 239$ si am dat doar 48$, so e good deal paleta asta.

De la cosmetic style(unde se pare ca nu mai e pe stoc) am luat-o, dar vad ca a reaparut si pe lookfantastic, diferenta e de 4 lei, dar cosmetic style e din Arad, deci a ajuns a doua zi.

E mai Holly Grail paleta asta, si mi-o doresc de asta toamna cand a aparut 🙂 si da ador sa stiu ca am culori care au nume..Sin, Virgin, Half-Baked…

2 Replies to “Cadou de absolvire – Urban Decay Naked Palette”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *