Recomandari

perioada de sevraj 1 h, jurnal

Experimentez si eu cum e sa nu ai net si sa ai laptopul in fata si sa nu poti face nimic.

Live!

Nu imi place clar! Trebuie sa stau o ora, ok mai 43 de minute si sa imi gasesc ocupatie pe calculator care sa nu includa acces la internet. Mi-am gasit scriu articole pentru blog, doar ca sunt putin dezamagita de mine ca am devenit asa dependenta de internet. Ioi. Mi-am verificat emails de pe telefon, bine ca am extraoptiune cu 150mb, you gotta love Vodafone. 3000minute/sms , 75min/sms nationale/internat si 150mb pentru  4 euro prima luna.(5 restul si no abo) Eu zic ca e good deal. Sa fie dublu 😀

Revenind la problema mea cu petrecerea timpului. Nu, nu sunt cu chef de citit, cititul il las pentru seara(daca 3 diminieata e seara?), la filme nu am rabdare sa ma uit, e bine ca am totusi filme pe hdd, ok care le-am vazut si revazut, ca mai nou sunt in love cu Persuasion din 2007(ok, mai mult cu actorul care il interpreateaza asa de bine pe Captain Wentworth) si Mansfield Park 1999 care comparativ cu cartea e mai…mai „ritmat”(nu am citit carte toata, am rasfoit doar).

Bon Jovi – This Ain’t a Love Song

Cred ca ma duc sa fac o vizita la Billa, numa ca sa imi treaca timpul. Mai am …40 minute de stat.

Uite o tanti cu bluza verde, catel mic mic si pufos, ah defapt e catel nepufos si urat. Nu sunt genul de om care sa se uite la altii si sa isi imagineze ce fac si de unde vin, mai bine visez eu la visele mele J am si eu o pufosenie de Shih-Tzu in spate, care as smotoci-o toata ziua. E pe punctul sa cada din pat cum se tot invarte. Hai cazi odata. Ok nu vrea sa cada sa pot sa o mangai si eu J

Pitbull ft. Marc Anthony – Rain over me – fainuta melodia, imi era dor de nea Marc si imi pare rau ca se desparte de j.Lo, dar na ei stiu, cica ar fi foarte posesiv, big Fail!

16:27 let it raaaain over meeeeeeeee ai ai aiaia let it rain over meeeee

Supa de ceapa? No thanks. Citesc retete acuma.

Cred ca ma pun sa ma uit la Pacientul Englez, Voldermort e actor bun si stie sa joace si altceva decat un vrajitor rau cu aspect de sarpe(Heatcliff spre exemplu). A da, ar trebui sa fac rezervarea aia la Harry Potter…a, dar nu am net.

Asa, jurnaulul unui om dependent de internet incheiat. Voi ce faceti ?

Cainele a adormit.

3 thoughts on “perioada de sevraj 1 h, jurnal

  1. Mi-a placut articolul tau . Frumos scris si chiar se simte in cuvinte dorinta ta de-a intra cat mai repede pe internet . Cu acest articol chiar ai reusit sa ma determini sa intru cat se poate mai des pe blogul tau .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *