Romanii nu au bun simt, dar asta nu cred ca e ceva nou

Ma uitam la Gossip Girl pe Vplay, da cumva m-am convins sa termin porcaria aia de serial cu haine faine, zic porcarie ca in viata reala omu nu trece de la o relatie la alta asa usor ca ei, in fine ca deraiez de la subiect.

Pe Vplay lumea poate comenta ce vor ei, si am vazut la episoadele din Gossip Girl sute de comentarii s icomentarii la comentarii, ca astea sunt alea la care ma refer

Omu zice si e dreptul lui “ce tare ar fi ca Blair sa fie cu Dan” si primeste raspunsuri de genu “esti cam idiot de felul tau nu?” “esti o proasta” si etc si multe alte comentari nevinovate si raspunsuri la ele ca mi si rusine sa le citesc si nu inteleg ce e cu ura asta fata de parerea altora?

Sau nu exista clip de muzica romaneasca pe youtube unde sa nu se injure intre ei aia care sunt pro melodie aia care sunt contra ei, dinamo cu steaua, oltenii cu moldovenii, si total pe langa melodie etc. E imposibil ca lumea(din Romania) sa aprecieze ceva fara sa isi dea cu parerea, si mai ceva, daca tot considera ca fiind bullshit o manea de ce s-au dus pe acel link, nu?

N-avem deloc bun simt si respect pentru parerile altora

3 Replies to “Romanii nu au bun simt, dar asta nu cred ca e ceva nou”

  1. :)) bine zis… n-ai ce cauta pe un link cu o manea daca nu asculti manele… doar daca ai chef de cearta si nu stii de cine sa te mai iei…nici eu nu inteleg ura asta infantila… si cand ies cu unii mai aud comentarii, uite la pitipoanca asta, uite la tipul asta si tot felul de comentarii… de parca toata lumea trebuie sa fie la fel !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *