An awesome summer

În ultima vreme lucurile mi-au mers chiar bine, dar așa bine bine. Ok, să o luam cu începutul:

  • Examenele la master, cumva, fără să frecventez eu prea mult acea locație(din motive independente de mine) am reușit se le iau și cu note chiar acceptabile și fără prea multe plângeri de la profesori ca nu am fost pe la ei. O fi șarmul meu sau faptul că am învățat, nu știu, dar am ajuns în disertație fără restanțe
  • Cu disertația a fost alt show, scrisă și redactată și predată în 2 saptămâni, 2 săptămâni care probabil că au fost cele mai obositoare din ultima vreme, trezit, scris, lucru, somn, și mâncat și cola strecurat printre, dar am fost gata cu ea la timp și la examen a fost mai mult decât ok.
  • A fost performance review la lucru și am luat un scor tare fain 😀 gen scor fain = salar mai mare.
  • Am fost în concediu și am prins vreme bună, cazare ok și ieftină, tren fain, am făcut tot ce am planificat să fac(ok, nu am baut mojito) și a fost concediul perfect.
  • Ca închidere perfectă a verii am câștigat un weekend la Gyula, la concursul organizat de Daniel Mitre și sponsorizat de Viziteaza Lumea si Wellness Hotel Gyula. Ce e mai tare ca și Alexandra Palconi a câștigat. A! am câștigat prin tragere la sorți eu, ceea ce pe mine mă tare surprinde că eu deobicei nu am noroc hahaha. Mulțumesc și abia aștept.
  • A si girl stuff, a ajuns azi și primul meu OPI luat de la lookfantastic cu 50% reducere. E lovely culoarea, acuma sunt tare curioasa de mult lăudata lui rezistență pe unghii.
  • Primul meu articol într-o revistă, articol despre alimentație – aici, thanks Offshore

12 Replies to “An awesome summer”

  1. Wow, ce fain! Felicitari pentru articol, pentru excursie, pentru marirea de salar :D. You really had a great summer! Nici nu stiam ca si Alexandra a castigat, super, poate mergeti deodata :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *