Simbolul pierdut a lui Dan Brown sau scrisoare catre Dan Brown

neah, nu e review, ca sunt abia la inceputul cartii, dar trebuie sa zic cate ceva. Un fel de scrisoare catre Dan Brown…

Serios? Acelasi tipar? Robert Langdon este luat pe nepregatite si aruncat intr-o cursa destul de nebuneasca plina de simbolism? cu tipicul barbat misterios si cu apucaturi ciudate care nu ii vrea binele lui Robert, defapt nici unei fiinte, si care e fie de la Opus Dei, fie de la…Illuminati? aici inca nu stiu de la ce [secta] secreta e, dar evident ca e de la ceva mistic,  ca e plin de tatuaje care au un sens aparte(abia astept sa ne explice Robert despre ce e vorba). Prevad ca o sa apara si tipa cu care se cupleaza Robert, pacat ca moare(el, asa am auzit). In Codul lui DaVinci era Silas, in Ingeri si Demoni era generic “assassin” si acuma e Malaka’h. Tipul bogat din Codul lui DaVinci pentru care lucra Silas era prieten bun cu Robert, Assasinul lucra pentru Camerlengo, iar aici Malaka’h lucreaza(din cate vad) pentru sora mentorului(cel care i-a fost ca un tata, poate chiar pentru el) lui Robert, ceva descendent dintr-o familie influenta.

Codul lui DaVinci a fost misto ca a fost prima, Ingeri si Demoni a fost ok, dar serios, la mult asteptata carte Simbolul Pierdut asteptam ceva mai diferit, ceva special, ceva ce sa nu urmareasca tiparul.

Cu toate asta, o sa citesc cartea ca imi plac legendele 🙂 si e plina de asa ceva.

6 Replies to “Simbolul pierdut a lui Dan Brown sau scrisoare catre Dan Brown”

    1. na, sa stii ca nu ai pierdut foarte mult 🙂 sunt faine cartile lui pentru “galeata” de informatii si legende, acuma ramane la laitudinea noastra sa alegem ce e adevarat si ce nu. Actiunea in sine, chiar nu e speciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *