bla bla bla

Am uneori niste idei…de mi mie rusine de ce tampenii copilaresti imi trec prin cap, dar care ma “papa” si nu ma lasa in pace si parca tot le-as publica sa vad ce zice lumea. Dar, lol, nu prea pot face aia sunt pseudonimul de adizzy…hmm cred ca e timpul sa imi mai fac un alter ego…hahaha, nu ca nu as avea destule…adizzy si eu, nu ne plictisim, dar poate ar trebui sa ii dau un nume si la my evil twin (aka sunt gemeni ca zodie)

6 Replies to “bla bla bla”

  1. Si eu cand am facut blogul credeam ca o sa am libertate 100%. Well… acuma imi citeste prea multa lume cunoscuta ineptiile si s-a dus libertatea. Care o fi the next step? :))

  2. Eu … 🙂 inca “ma mai caut” pe unul din blogurile mele (cel pe care l-am dat la website) … acest “in cautarea mea” ma tot intreb pana cand? Si -normal- depinde de mine si de lupta care inca o tot duc de aproape un an: ori voi blogari cum o faceam pe vremuri de mai multe ori pe sapt. si chiar cu mai continut mai puternic ori nup; ori voi ramane exclusiv la photoblogging sau … combinam intr-un blog mai puternic pe domeniu propriu cu un new image, hobby-ul foto+si pasiunea de a scrie pe care o am sporadic …Sunt chestii pe care mi le tot pun in sinea mea si pe care as vrea sa le finalizez in momentul in care SIMT asta cu adevarat. Pana atunci merg cu doua platforme: raimondo.wordpress.com unde sunt “de toate” si fotoraimi.blogspot.com unde este exclusiv fotografie .. iubirea mea 🙂 … Oana si Adizzi va pup .. spor deci 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *