Publicitate

Despre #SMSTimisoara numai de bine

 A fost frumos, a fost si mai frumos ca anul trecut fiindca deja am inceput sa cunosc si eu persoanele din public, iar vorbitorii nu mai erau atat noi, ii stiam, stiam ce sa ma astept de la ei si stiam ca vor fi [insert cuvinte de lauda here] prezentarile lor.

Din punct de vedere a locatiei, totul a fost la Hotel Timisoara, si a fost cald (mie mi-a placut ca era cald) am stat langa Oana, Andreea si Dojo. Nici daca ne vorbeam nu nimeream asa bine 🙂

Nu voi scrie despre ce a vorbit fiecare, a facut Dojo o treaba atat de buna ca sincer nu are nici un rost sa mai scriu si eu si altii 🙂

Ceva tot am notat, ca doar de aia sunt om cu carnetel si pix dupa el.  Cel putin la prima parte, la timisorenii mei, am notat cam tot 😀

O idee ce mi-a ramas mai bine infipta in minte dupa Social Media Summit-ul asta a fost „ Fa-ti autopromovare, dar nu fii obositor, agresiv. Lasa pe altii sa te aprecieze” A zis si Nebuloasa asta, a zis parca si Bobby Voicu, si Victor Kapra, defapt cam toti au zis ceva pe langa acest subiect, sau asa mi s-a parut mie.

Andrei Crivat a vorbit despre reputatie si cum lucreaza reputatie pentru noi si cand dormim. O alta idee ce am retinut de la Social Media Summit si despre asta a zis si Andrei Crivat, si Nebuloasa si Chinezu e ca banii nu sunt totul. Reputatia conteaza mai mult ca banii, beneficiile ce le obtii din Social Media nu trebuie neaparat sa fie materiale. Eu am mai zis, m-am apucat de blogging ca sa cunosc oamenii faini de aici, nu sa fac bani

„Cea mai buna aparare este diplomatia” Andrei Crivat

Ovi Sirb – „nu iti bate joc de rabdarea publicului” – am inteles, sa traiti!

Cristina a prezentat cateva cifre, cifre care pe mine m-au uimit. Asa putine bloguri active? 750 din 8600(Timisoara only). Asa putini bloggeri care nu au un despre mine calumea si o adresa de contact vizibila?(243 din  750)

Voi stiati ca Ziua Barbatului a ajuns la peste 85% din populatie? Awesome job Bergenbier (si eu mi-am scos prietenul la film de 5 mai si i-am luat tzoale )

La Georgiana Gheorghe(Corporate Communication Manager Danone) scria pe primul slide – „ de la nice to have la must have si mai departe la must be nice” about Social Media I assume ca era.  Dar bine zice!

Cam aici se termina ce am notat eu.

Mi-a placut si de Chinezu, clar Victor Kapra, Costin care eu il stiam doar ca refresh.ro (dar e fan pisici, poate vrea una din cele 6-7 ale mele) si Sebastian Bargau. Placut impresionata. Si, era sa uit Bogdana! Refreshing  !!

La partea cu momentul sponsorului – zicea cineva de concurenta lu’ Danone(ce tare e site-ul!!) si eu in mintea mea eram – defapt i-am zis si la Oana – „dar ce, Danone are concurenta?” (Danone=lovemark la mine)

Multumesc Revista Biz, Danone, Staropramen, Digital Star, Pepsico si Marta Usurelu pentru inca o editie de SMSummit reusita! Danone ai gust bun ca intotdeauna, iar Starpramen as fi incercat, dar era mai tentant iaurtul. A! Lipton cu ceai verde si gust de lamaie sau ceva de genul mi-a linistit stomacul pe moment ca ma simteam rau. So, good job 🙂

Poza e furata de aici (adica pagina revistei Biz)

4 thoughts on “Despre #SMSTimisoara numai de bine

  1. w00t, adica vrei sa spui cacampania facuta de Zoso & co pentru Tnuva nu te-a facut sa le degusti produsele LOR si sa ti le infiga in memorie?

    on an unrelated topic, Sim(ultan) ftw! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *