Publicitate

#blogjuan ? cine sa fie?

A fost destul de greu sa ma hotarasc pe cine sa sustin la #blogjuan, atat de greu ca am stiut din secunda 1 cui sa ii dau votul meu.

A contat foarte mult si articolul cu care a participat la #blogjuan, dar si “istoria” lui in ale amuzamentului.  A si faptul ca imi place tarta de lamaie si abia astept noul iaurt danone.

Ovi Sirb e amuzantul pe care il sustin. Si acuma urmeaza lista cu motive: (stiti doar ca ador sa …”listez” )

  • Am ras cu lacrimi cand am vazut pagina “comenteaza in pagina asta daca” si cred ca nu e prieten pe care sa nu il fi spamat cu ea sau daca ati scapat, here it is. Nu e cea mai „feminina” chestie, dar e atat de ..amuzant.(a se vedea aici reactie asemanatoare cu a mea)
  • Live blogging la Twilight!! Si asta intra la extrem de funny si am inteles ca o sa avem parte de liveblogging si la Twilight 2011. Can’t wait, cred ca imi fac si popcorn si apas refresh .
  • E amuzant si in versiunea reala, cel putin in cele cateva ocazii cand l-am vazut sigur a reusit sa ma faca sa….rad.
  • Cred ca nebunia cu trololo in Romania a inceput de la el, la fel si cea cu planking. Inca astept the big bad wolf poza 😛
  • Cateva „cuvinte” care in mintea mea rimeaza cu Ovi sunt – cele mai tampite aplicatii de Android, fandroid, smen, muzica buna si sziget.

Si ce am vazut la el pe blog si a fost the most funniest thing i’ve seen(poate am si eu gusturi ciudate) a fost…..Saruman

Asta asa numa cateva, ca daca ma pun sa insir tot ce e amuzant la Ovi clar va plictisesc cu cititul, asta in caz ca mai sunteti la mine pe blog si nu radeti la linkurile de mai sus.

Sirb.net poate crea dependenta, a se consuma cu moderatie.

 (no, bafta sa ai si ..ce imi aduci din Amsterdam?)

6 thoughts on “#blogjuan ? cine sa fie?

  1. hai ca asta cu live blogging la film e tare… imi si imaginez in timp ce mananca popcorn cum pune update-uri a la reclama la rontaieli de la star: eeee, vamipiri!!! uuu, varcolaaaci!! ooo, bataie intre vampiri si varcolaaaaci!!! :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *