Miracolul ardeiului iute (murat)

No, eu nu eram de-a lu ciorba si supa si si mai putin de-a lu ardel iute. Evitam supele si ciorbele pe cat posibil, nu o fi sanatos, dar nu imi placeau si pace.  Si ardei iute? Serios? De ce as face una ca asta? Toti cei care manca ardei iute au fetele de culoarea semaforului si transpira ca la sauna, deci de ce as face una ca asta? Ajuta la metabolism, aha si? Las ca merge si altceva.

Asta pana asta vara, cred, cand am incercat pizza cu ardei iute. Mi s-a parut o combinatie divina, mana lu Dumnezeu m-a facut sa folosesc acea lingurita si sa imi manjesc pizza cu sosul de ardei. O poezie ce mai!. De atunci imi cumpar pizza numa de dragul ardeiului. Si pun sa fie!

Pana acum cateva zile am ramas la stadiul ardei iute = pizza divina. Dar, a facut mama o ciorba de …carne cu orez atat de buna si acrisoara de zici ca avea bors de la bunica(bors de plic avea). Toti mancau cu pofta ciorba si evident cu ardei, numa eu…simplu cu smantana. Si am zis sa incerc…si ioi, divinitate, atat de bun, atat de gustos, fenomenal, poezie.

 Acuma o innebunesc pe mama cu „cand ne mai face ciorba” 😛 nu-i vine sa creada, astept momentul cand o sa ma intrebe „cine esti si ce ai facut cu fiica-mea?”

Ciorba de rosii nu merge cu ardei iute, asa ca tot la mancare pe care o urasc ramane.

5 Replies to “Miracolul ardeiului iute (murat)”

  1. Mie imi place de ceva timp sa mananc un ardei iute la ciorba. 🙂 Si acum mi-ai facut pofta, n-am mai mancat o supa/ciorba de cateva saptamani bune. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *