Lepse tampite pe Facebook si cancerul la san!

“Bună , fetelor !
În această perioadă a anului este tradiția să ne concentrăm pe sensibilizarea la lupta contra cancerului de sân. !Am scris culoarea sutienului mai demult si pe urma locul unde ne lăsăm geanta în casă si le-am publicat pe statutul nostru pe FB.Povestea asta a avut așa un succes că s-a pomenit de ea si la Știri la televizor!Așa am sensibilizat multă lume pentru a conștientiza gravitatea problemei cancerului de sân ale cărui posibile victime putem fi toate, Doamne ferește.
NU SPUNE NICI UNUI BĂRBAT CARE ESTE SEMINFICAȚIA STATUSULUI TĂU!
Ideea de anul ăsta este să scire fiecare :
PLEC ÎN “țara sau orașul care corespunde lunii tale de naștere din lista alăturată, pentru X luni” X= ziua ta de naștere si adaugi un zâmbet (smiley)
Exemplu: dacă sunt născută pe 14 februarie voi scrie:
Plec la Londra pentru 14 luni. :):)
Ianuarie : Mexic ;Februarie: Londra ;Martie : Miami ;Aprilie: Republica Dominicană ;Mai : Franța ;
Iunie: Sankt-Petersbourg ; Iulie : Austria ;August : Germania ;Septembrie : Olanda ;Octombrie : Amsterdam ;Noiembrie : Las Vegas ;Decembrie : Columbia.
VREI SĂ PARTICIPI ?
COPY-PASTE acest mesaj si trimite-l tuturor prietenelor tale.
Să vedem dacă reușim să creăm o agitație la fel de mare ca în anii precedenți”

Cam asa suna mesajul primit acum cateva ore pe facebook. Yet again, a fost luna octombrie – luna pentru breast cancer awareness(adica atragerea atentiei asupra cancerului la san) si umbla pe facebook aceste lepse imposibile. Nu, daca imi scriu la status “plec pentru 15 luni la Sankt-Petersbourg” nu am atras atentia asupra cancerului la san. E o PROSTIE!!  (app vedeti ce fain alternezeaza leapsa asta intre tari si orase?)

DACA chiar simt nevoia, si acuma chiar simt ca m-au suparat iar aceste lepse lame, va zic asa> Fetelor, mergeti in baie si controlati-va sanii. Zice ca de la 25 ani in sus, alte studii zic ca de la 20, apai eu votez cu 20.

Ia 5 minute!!! 5! Poate mai putin decat sa postezi leapsa de mai sus si spamezi pe altele.

1 din 8 femei pot dezvolta cancer la san, 70% dintre acestea nici nu au istoric de cancer in familie, pana si barbatii pot avea cancer la san! Urate cifre, dar descoperit din timp e „supravietuibil”,  firar.

Aici mai multe detalii despre.

Daca chiar simtiti nevoia sa trimteti mesaje la prietenele voastre, mai bine le dati clipul de mai jos sau link-ul asta

(merge si fara perinuta aia)

4 Replies to “Lepse tampite pe Facebook si cancerul la san!”

  1. Si anul trecut m-am luptat cu proastele pe tema asta si am fost catalogata drept insensibila ca nu vreau sa spun unde imi arunc eu geanta cand ajung acasa. Era ceva de genul: Unde iti place sa o faci? Si aici scriai “pe fotoliu” (eu acolo imi tin poseta). Iar de aici toti libidinosii incepeau cu comentarii de genul: “Iau mami, ce perva esti” si etc. DECI CUM AJUTAM EU LA BREAST CANCER AWARNESS???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *