Recomandari

Miramagia si unii jucatori

Am descoperit un nou joc de browser, cu ferma si dinalea, dar nu e de Facebook, nu trebuie sa tragi de prieteni si nici nu te ataca nimeni. So e chill si colorat. Miramagia se numeste si e chiar nice, bine ai un djinni(tutorial guy) care te ajuta la inceput si te invata multe.

Sunt 4 “rase”, rase e mult zis ca inafar de haine nu difera nimic – druid, mage, shaman si sorcerer. Eu am ales druid ca imi placea cum arata. (exista si versiunea male/female)

Acuma despre issue cu players>

Eu credeam ca dobitociexista numa in Romania(in urma comentariilor vazute de-a lungul timpului la videclipurile de pe youtube am ajuns la concluzia asta) , dar nu…chiar daca au dat approve la terms and condition se pare ca au dat degeaba ca tot nu pricep ce scrie acolo(bine nici eu nu il citesc tot, dar totusi ma asteptam la regula asta) > e vorba de chat ca numai in engleza e voie, si scrie in terms asta la fel cum sunt si alte games rules sunt scrise acolo..dar nu ei o dau ca e rasism si ca ar trebui sa aiba voie sa scrie in ce limba vor si bla bla. (legat de aia cu satul, te poti muta).

Exista versiuni de .com, .de, .fr etc ale jocului, dar eu joc pe .com, deci ce zic mai sus intra la regula cu engleza, regula care zice ceva de genul – ca in chat si alte metode publice de comunicare doar engleza este permisa, dar zici ca sunt batuti in cap! si le zice game sage ca nu e rasism, le da si copy paste din rules si ei nu ca batman, ca reporteaza pe game sage ca fiind rasist ca le-a zis ca numa engleza au voie pe main chat.  Game sage le-a dat adresa de email la support si admin si sa le scrie la aia. (sa rada si aia)

Eu ma intreb, cum joaca ei daca totul este scris in engleza ca ei sustin mare si tare ca nu stiu engleza numai la nivel de balta?

L.E – era roman trollul, ca a inceput sa scrie in romaneste pe chat, deci da

Printre altele, jocul e chiar fain. Pe mine m-a prins. Ma duc sa imi culeg trandafiri.

2 thoughts on “Miramagia si unii jucatori

  1. Buna! Si eu sunt una dintre persoanele “prinse”, mi-ar placea sa te gasesc in joc, daca vrei…
    Daca nu, distractie placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *