Cele mai bune cumparaturi din 2011

– 8 produse: din care 2  gadgeturi, un album si 5 produse cosmetice

  • Telefon HTC Wildfire S cu care inca trebuie sa ma obisnuiesc, e mai mofturos din fire, dar e asa fiindca za user(eu) nu stie sa il foloseasca cum trebuie. Cei mai buni 180euro investiti in 2011.
  • Amazon Kindle care o sa primeasca propriul lui post candva. – 690lei
  • Naked Palette de la Urban Decay – a aparut si Naked2, dar dupa analize si studii am concluzionat ca nu, tot asta e cea mai buna si nici prin gand nu imi trece sa iau Naked2. Revenind la paleta, e geniala, culorile sunt frumoase, naturale, poti face tot felul de combinatii, dar pe langa cele 12 culori, calitatea lor e impresionanta, din categoria „ eu asa ceva nu am mai vazut”, o am din iulie, si daca e sa merg undeva, fie si pana la posta si am chef de putin machiaj, Naked folosesc si nu se vede ca am atins culoarea, nici acuma, si e folosita, tot zic ca incerc altceva, dar tot la ea recurg si paleta arata ca noua. Cei mai buni 170lei investiti in 2011.
  • Farmasi – Tender Blush On No.06 – de cand l-am cumparat, prin Octombrie cred, tot pe el il folosesc si la fel ca si Naked, nu se vede ca m-am atins de el. Pe langa culoare, imi place ca e relativ mat, sta mult pe obraji, deci chiar sta, si miroase frumos. A si costa in jur de 13 lei sau poate mai ieftin.
  • Avon Color Rich Lipstick Country Rose. Imi place atat de mult culoarea, arata exact ca in poza din link. E hidratant, miroase subtil si tine relativ destul. And I look sexy cu el. (12 lei cred ca am dat pe el)
  • Nivea Natural Beauty Crema hidratanta – asta a e love hate, pe timp de iarna e de evitat din cauza particulelor sclipicioase din ea, da stiu suna ciudat ca o recomand vara, dar vara arata natural si bine, pe cand la lumina artificiala la care sunt expusa iarna(ca doar stau mai mult in casa) arata de parca as face parte din familia Cullen. Eu vara folosesc doar crema si in loc de fond de ten etc, sau o amestec cu fond de ten.(34lei)
  • Fennel Body Butter – Wild Orchid – asta e primita cadou la revista care a costat cred 10 lei, deci nu stiu. Stiu doar ca se gaseste la DM. Ca sa scurtez descrierea zic doar ca acest body butter m-a facut sa nu mai vreao vreodata lotiune de corp lichida. E perfect si vreau sa incerc toate variantele de miros pe care le au.
  • Coldplay – Mylo Xyloto  – aparut la sfarsitul lui Octombrie, mai ca pot zice ca l-am preordert, oricum de luat l-am cumparat din magazinul lor din UK, pentru ca nu am avut rabdare sa il importe in Romania si la un pret mult mai mare decat e defapt. Eu am dat 60lei pe el cu tot cu transport, si am primit cadou versiunea mp3 a albumului. Scopul a fost un fel de stimul sa am muzica de condus, cum nu am alt Cd-player in casa decat in masina, am zis ca poate asa conduc mai des, inca nu am ajuns sa fac aia, dar soon… Nici nu stiu care melodie imi place mai mult, dar daca e musai sa ma rezum la 1 as zice Up in Flames. In viata asta o sa ii vad live!

Multe prosti am mai cumparat si in 2011, dar a fost un an in care am fost mai cuminte ca deobicei. Nu prea mi-am luat haine anul trecut… lucratul de acasa nu prea necesita garderoba elaborata asa ca daca chiar am investit in haine atunci au fost haine „de mers la nunta” sau alte petreceri si nu de toata ziua.

8 Replies to “Cele mai bune cumparaturi din 2011”

  1. Mie îmi plac multe creme de la Fennel, dar personal Wild Orchid pe mine m-a dezamăgit, parcă e prea uleioasă și lasă o peliculă de „ulei” pe piele după, care nu mi-a plăcut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *