The Prince and Me 2004

Adorabil film, totalmente de fete romantice care aplauda cand personajele pozitive castiga(da aici fac referire la mine, stiu, imi place Transformers si Iron Man, dar aia nu inseamna ca nu sunt destul de sensibila sa imi placa si filmele romantice).

Clasica poveste de Cenusareasa sau nu chiar, ca nu are tocmai happy end, bine nu are ca deh trebuia sa mai faca inca 3 filme din seria The Prince and Me, 3 filme la care eu nu am de gand sa ma uit, pentru ca sunt dezastru! Si pentru ca nu mai e Julia Stiles(Paige) si Luke Mably(Prince Edward) in ele. Da, chiar au facut inca 3 filme fara actori din primu film, groaznic.

Printul Edward(Danemarca) satul de viata de print care cere sa fie altfel de cat e el, hotaraste sa viziteze o universitate din Wisconsin, SUA, desigur cu scopul de a se maturiza, cunoaste o cultura noua si pentru studiu. (pare credibil?) El defapt merge pentru fete si pentru ca in Wisconsin nu mai e sub atenta supraveghere a regalitatii si a paparazzilor. In Wisconsin el nu isi dezvaluie adevarata identitate, spune ca este doar un student strain, etc.  Aici o intalneste pe Paige, care nu vrea sa se indragosteasca, ea vrea sa viziteze lumea in lung si lat si sa devina doctorita. Urmeaza mai multe faze comice intre cei doi si evident se indragostesc si ii gaseste paparazzi si astfel afla Paige si intreaga universitate cine e defapt Eddie. Raman impreuna? Nu si da.

Ce a facut filmul asta? A facut sa mi se faca dor de viata de la liceu/facultate si statul la camin. Da, nu credeam ca o sa zic, dar mi dor de statul la camin, de nebunia de la camin…

Primul film din serie merge, dupa, m-am uitat la trailere si no way!

image source

11 Replies to “The Prince and Me 2004”

  1. Mi-a plăcut la maxim filmu ăsta. Continuările au lăsat mult de dorit, ai dreptate, dar primul chiar merită văzut oricând și oricâte filme Cinderella story ar ieși.
    Si, off topic, ai o leapsa de la mine 😀

    1. I know! eu acuma sunt cu Princess Diaries! mai ales 2, The Royal Engagement! e asa fain…putina visare nu ne strica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *