De ce am fost cam inactiva in social media in ultima vreme

Stiu am cam lipsit serios in ultima vreme, dar am avut o scuza buna – dentist. Zicea Tomata ca ei ii place inceputul de an ca are chef de obiceiuri sanatoase, respectiv vizite la dentist, no asa si eu. Nu ma durea nimic, dar stiam ca nu am mai fost de ceva (mai mult timp) si ca aveam eu o mica(mare, dar nu ma durea!) problema si stiam ca nu e bine sa tot aman.

Si am mers, (e bine ca am mers ca nu era sanatos sa stau asa), dar pe bune ca nu m-a durut nimic pana sa merg la dentist. A incercat el sa salveze, sa repare, sa etc, dar pe mine tot ma durea(stiti aia cu scos nerv), dar ma durea si pana la urma a trebuit scos dintele.

Concluzia e ca in 7 zile am slabit 4kg(numa lapte cu biscuiti), am luat analgezice mai multe decat in 2 ani si am primit si 4 injectii in 5 zile(ultima data cand am primit injectie…nici nu imi amintesc in ce an era). Gingia e varza(ca daca merg rar evident ca nu numai un dinte bolnav a gasit, piatra, carie ascunsa etc), dintele e lipsa si nu sunt nici pe aproape gata cu operatiunea dentist. Momentan am pauza de “vindecare”, folosesc paradontax care are gust de bere(dupa parerea mea) si am reinceput sa manc carne de ieri πŸ™‚

Si cu durere si vizite zilnice la dentist si dupa lucru, apai sincer ca numa de social media nu imi ardea…CSI NY si Stumble Upon mi-au umplut timpul

Nu era mai bine sa nu merg eu la dentist?(Cristi nu ma certa! stiu ca ai dreptate )

Save

9 Replies to “De ce am fost cam inactiva in social media in ultima vreme”

  1. si eu prefer sa fiu prevazatoare, da la dentist e chiar horror. plus ca am observat asta ca si chestie generala, daca nu te doare nimic si mergi la doctor, clar ajunge sa te doara ceva :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *