One Night With The King 2006

Alt film din categoria aww ce cute e! Aseara mi-am amintit de el ascultand 1001 nopti si dupa multe cautari pe google, youtube si imdb l-am gasit 🙂 Imi aminteam vag despre ce e vorba, dar stiam ca e frumos si e “heart-melting”.

Filmul e bazat pe o poveste din Biblie, si pe scurt e vorba de cum o fata normala ajunge sa fie regina si sa isi salveze poporul. E atat de frumoasa si de romantica povestea, ca si acuma cand ma gandesc la film imi afisez zambetul tamp pe fata 🙂 Cu toate ca povestea/filmul nu e concentrat pe povesta de iubire cat pe salvarea poporului evreu, dar 🙂

Hadassah(Tiffany Dupont) este o fata normala, orfana, care este aleasa (cam impotriva vointei ei) sa fie candidata pentru rolul de regina pentru regele Xeres(Luke Goss), rege al Persiei. Hadassah este de origina evreica si asta nu era bine asa ca impreuna cu unchiul ei, jucat foarte bine de John Rhys-Davies, decid sa ii schimbe numele in Esther. Xeres o alege pe Hadassah sa ii fie regina, dar nu stie cine e defapt si multe comploturi la castel …nu mai povestesc ca stric farmecul.

Il avem pe Omar Sharif in film in rolul generalului, il avem pe John Noble in roul personajului semi-negativ si pe Peter O’Toole in rolul profetului Samuel. O adunare de actori mari si mai mici, care toti joaca impecabil. Eu am ramas impresionata de cat de bine joaca(si arata) Luke Goss!

Si ce costume!!! awww

In caz ca vreti sa vedeti filmul…eu l-am vazut pe youtube.

4 Replies to “One Night With The King 2006”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *