Facebook si condoleantele

A murit un baiat, un baiat pe care il stiu de mica, un baiat care e fratele prietenei mele cele mai bune din liceu, un baiat care mai saptamana trecuta l-am salutat si ne-am intrebat de sanatate si radeam pe afara, un baiat care avea grije de sora lui si de mine cand umblam prin sat pe la “discoteca”, un baiat care inca mai avea multe de facut pe lumea asta si caruia ii va fi dus dorul.

Sora lui are cont de facebook – na spune-ti mie cu ce o consoleaza pe ea ca ii scrie lumea mesaje de conduleanta pe perete? Mi se pare, mie, o insulta la memoria baiatului sa mazgalesti ceva pe peretele din Facebook cu “condoleante”.

Pick up the damned phone sau mai bine taci.

10 Replies to “Facebook si condoleantele”

  1. Am întâlnit multe situaţii de genul ăsta. Şi chiar nu mi se pare ok să te apuci sa scrii pe facebook ceea ce simţi sau să astepti că cei din lista ta de prieteni să îşi exprime regretele. într-un fel cred că pe ei asta îi bucură sau sunt mândri de faptul că sunt lăsate mesaje de condoleanțe. Cred că cea mai mare pierdere este cea în care o rudă, un prieten sau o persoană apropiată pleacă de pe această lume dar este păcat să împrăştii cuvinte care ar trebui să rămână în suflet, pe reţelele de socializare.

  2. stai ca nu inteleg… telegrama e ok, telefonul e ok, scrisoarea e ok… dar facebook nu ? cu ce este diferit ? conteaza ce spui iar mesajul sa fie livrat, nu conteaza care este suportul de comunicare folosit…

    1. zi tu mie cati din cei care scriu “condoleante ce baiat bun era” really give a damned…scriu si ei pe fb ca sa show off….e o chestie trista, nu e retea de socializare si mult crezi ca ii pasa la cel caruia ii scrie ca ghita i-a zis condoleante…e o chestie personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *