Publicitate

I want you to blog

Cam tarziu va zic, dar inca nu prea tarziu – Scoala de Blog si-a deschis, dinnou, portile si incepe o noua “tura” de cursuri. Mai aveti o zi(deadline 14 martie) in care va puteti inscrie la cursurile oferite de Corina Saftescu, Cristina Putan, Richie Marius Ilie, Dan Lucian Stefancu si Alex Albu, bloggeri cu experienta, bloggeri care abia asteapta sa  povesteasca din experienta lor in aceasta lume colorata 🙂

Mie tare mult imi place proiectul si stiu ca imi doream si eu foarte mult sa particip la cursuri, dar cumva nu se potriveau orele lor cu orele mele de lucru 🙂

De data asta 15 dintre voi puteti sa aveti parte de “burse” 🙂 Inscrierea se face aici si una din conditii (una importanta) e sa fiti studenti/masteranzi/doctoranzi din Timisoara – zilele de curs sunt 20, 22, 27 si 29 martie, iar workshopurile incep de la 17.30.Mai multe detalii la PRbeta.

Scoala este sustinuta de BCR, blogul.lu si UVT printre altii

Si un exemplu de absolvent care mie imi place muuuult de tot – Andra

3 thoughts on “I want you to blog

  1. Eu nu stiam ca Andra a fost la Scoala de Blog. Andra, ai fost la prima editie? Ca acolo am participat doar din spate, ca om de promovare si nu am apucat sa cunosc participantii. Felicitari ca te-ai tinut de blog de atat timp si hai sa ne cunoastem la un blogmeet.

  2. :)) da, la prima editie am fost. mi-ar placea sa ne cunoastem la un blogmeet, numa ca la mine uneori weekendurile sunt cu schepsis :)) (mai plec cateodata :P).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *