de ce nu imi place sa visez partea 2

partea 1 aici

Si se facea ca m-am trezit si se simtea de parca era un cutremur afara, ma uit pe geam si era defapt doar un nivelator dinala ciudat de galagios si eficient, ca il simteam si o strada mai incolo. M-am pus inapoi la somn si timp de 2 ore cat s-a plimbat ala pe strada mea am visat urmatoarele:

Se facea ca m-am trezit si cazuse tavanul de la cutremurul produs de masinaria aia. M-am uitat pe geam si am vazut ca au pus un strat de bitum pe strada mea de pamant si era cu un singur sens. Statea si admiram de la geam cum arata strada si ma uitam si prin gaura din tavan in pod la acoperis.

De undeva de afara se aude galagie si vad un tractor cu remorca ca vine din sensul bun pe strada noua si din cealalta parte vine un „tirulet de 300 de tone” si se lovesc unul de altul (tirul venea pe noul contrasens aparut dupa ploaie) si curgea benzina de acolo, tati vine in camera ca a auzit galagia sa vada ce se intampla, lumea sare de acolo ca daca e benzina ce sa faca (cu toate ca amandoua sunt pe diesel nu?) si…kabum…

si m-am trezit ca a trecut iar coscomedia aia vibratoare si se lovea umidifcatorul de calorifer si facea galagie, bine si coscomedia aia facea.  Primul lucru m-am uitat la tavan…care era perfect.

8,30 am – 10.30 am

2 Replies to “de ce nu imi place sa visez partea 2”

    1. asta nu tine de inspiratie 😛 cred totusi ca are lagatura ca citesc inainte sa dorm, de visez toate prostiile posibile, sau sunt stresata ;-<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *