Publicitate

PR Beta editia a II-a, 2012 si-a deschis portile

E oficial, bine e oficial de cateva (mai multe) zile ca PR Beta editia a II-a o sa fie in 3 mai la Timisoara (2012) si la fel de oficial e ca se pot deja achizitiona bilete la conferinta.

PR Beta este conferinta regionala despre comunicare (2.0) pentru companii. Ea se adreseaza IMM-urilor, dar si multinationalelor care doresc sa afle mai multe despre branding, campanii de succes, sa invete de la experti(sau sa ii cunoasca pe acestia). Sunt foarte multe teme abordate in cadrul conferintei, in descrierea oficiala puteti vedea mai pe larg ce si cum – aici.

Sa va zic de ce sa participati –

  • Anul trecut a fost o revelatie pentru mine PR Beta, am zis-o si o mai zic, conferinta mi-a salvat disertatia, in special speachul Bogdanei Butnar si al lui Bobby Voicu. Din cate am vazut in lista de speakeri, Bogdana o sa fie prezenta si de data aceasta si sunt sigura ca o sa fie si mai interesant (please read mind-blowing) decat anul trecut.
  • Pe langa ca oamenii astia chiar stiu ce fac in online si au ce sa ii invete si pe studenti si pe manageri, sunt si de treaba la capitolul networking. Oi, cata lume interesanta si prietenoasa e acolo, ca iti e mai mare dragul sa stai la povesti cu ei si mai ales ca in pauzele dintre prezentari, lumea e mai relaxata si ii poti intreba pe oameni exact ce te doare si sa primesti raspunsul. (been there, done that)
  • Cum sa va mai conving sa mergeti la PR Beta? hmm, Hotel Timisoara e frumos si are wlan awesome, orasul, daca nu sunteti de aici, ce sa zic = mica Viena ( – see #timisoaranoastra)
  • Bonus – daca planetele se alineaza si un membru important Blogal Initiative o sa fie prezent 🙂

Numai lucruri bune! Deci, cine merge?

1 thought on “PR Beta editia a II-a, 2012 si-a deschis portile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *