Am crezut ca au invatat ceva de anul trecut

E vorba de generatia asta mandra ca o floare de liceeni care dau anu asta …bacul…tzuca-i mama.

Scriam anu trecut ca asa le trebuie ca au cazut pe capete si au fost aruncate pietre in mine, mda.

Eram pe tren in drum spre Timisoara si cum era trenul de dimineata nu putea sa nu fie plin de copilasi cu fitze de liceeni de Timisoara (ca deh liceul din Periam sau din Sannicolau nu e bun..bla bla)

disclaimer nu ascultam intentionat (cel putin nu pana la aia cu geografia) ce vorbesc

No si discutau cativa despre cum …ca ei nu sunt fraieri sa dea acuma bac-ul, ca il da in vara(adica august) ca bla bla si incerca sa il convinga si pe un altul ca e fraier ca il da acuma in prima sesiune.

Apoi niste altele ziceau ca au in ziua aia simulare la geografie si ca, mandre de ele dealtfel, nu au invatat nimic si ca acuma pe tren invata orasele…Romaniei..aa what? tu, macar in tara ta sa stii unde sa iti localizezi orasele! ma gandeam ca la 17-18 ani tre sa stie asta sau?

Si se ascultau una pe alta –  nu stiau unde sa localizeze, cu harta in fata, Cipru, nu stiau care e capitala Olandei, Pakistanul e parte din Europa, Dunarea trece prin Bucuresti…Cipru nu erau sigure daca e tara, a si care e capitala Luxemburg-ului sau Poloniei – zone obscure. Pun pariu ca NY e, pentru ele, capitala SUA

Un tip mai rasarit zicea una alta despre tari si parea ca stie ceva si asta nu pentru ca a invatat ci pentru ca e mare fan football si stia ce tari participa in diferite campionate(zise el)

vai de capu nostru (com on, erau a XI-a, au avut un an si sa invete daca vruiau, nu e ca ingrasa in ultima luna, au vazut ce au patit cei de anu trecut, dar nu pare ca s-au aprins becuri pe la ei)

3 Replies to “Am crezut ca au invatat ceva de anul trecut”

  1. Nu le pasa, pentru ca ei se bazeaza pe nu stiu ce tampenii si au impresia ca anul asta vor trece toti. Eu ma gandesc ca iar o sa fie jale mare in randul liceenilor.

  2. Nu invata pentru ca nu pun pret pe educatie. Nu pun pret pe educatie pentru ca nu sunt invatati de catre familie. Mi se pare simplu algoritmul. Nu-i nimic, mai trebuie si maturatori de strada, mai trebuie si un vanzator de covrigi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *