Publicitate

Aradul Meu – Seminarii pentru motivare intelectuala – 25 iunie

Aradul meu e un eveniment/conferinta altfel. Nu e despre social media si tips and tricks cum sa iti maresti veniturile sau cum sa te placa companiile sau cum sa faci o campanei de relatii publice in online sa fie ok –  E ceva mai special!

E asa  –  ceva nou, o briza de aer proaspat si e in Arad 🙂

Aradul Meu este un proiect conceput pentru tinerii care vor mai mult. Proiectul este structurat in mai multe intalniri cu specialisti din diferite domenii, oameni cu un oarecare succes si care doresc sa impartaseasca din experienta lor, din situatiile cu care s-au intalnit , din calitatea rezultatelor obtinute.

Evenimentul are loc in 25 iunie, incepand cu ora 16.00 la Hotel Iris in Arad, iar printre speakeri ii avem pe Adela Cristea, Oana Barbu, China Birta Cristian, Calin Pascu, Both Nicoleta, Raluca Moisi, Gabriel Gorgan, Oana Cancel, Cristina Putan…si pe Daniel Mitre ca mastermind

Accesul la eveniment se face pe baza unui bilet, bilet care: (si iar dau copy paste)

Adresa de mail la care se pot precomanda bilete: contact@aradulmeu.ro

Informatii necesare: Numele si prenumele, orasul, varsta, telefon, numarul exact de bilete.
Pret  acces toate seminariile – 20 ron
Pret  acces toate seminariile  (studenti/elevi)  – 10 ron
Un bilet este valabil pentru o persoana si asigura accesul la toate modulele.  Toti participantii au asigurata apa minerala/cafea pe toata durata evenimentului. Biletele se pot procura din urmatoarele locatii: Arad,  Libraria Corina – Str. Mihai Eminescu 2  sau telefonic/email la numelerele de contact afisate.  Biletele sunt disponibile din data de 5 iunie, recomandam o precomanda a biletelor.
Locurile sunt limitate!

 

Sper sa ne vedem acolo!


1 thought on “Aradul Meu – Seminarii pentru motivare intelectuala – 25 iunie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *