Putina politica

Ca ieri au fost alegerile “locale” si “judetene” si simt ca trebuie sa zic ceva.

nu fac eu politica, nu sunt in nici un partid si deobicei votez omul nu partidul.

Ideea e ca in Periam a iesit primar cine nu se astepta nimeni…nici eu. La fel si in Timisoara, lumea e surprinsa cine a fost votat. Si in Periam si in Timisoara, diferenta dintre nr 1 si 2 e maaaaare.

Dar nimeni nu i-a votat. Nimeni nu i-a sustinut, toti erau impotriva lor. A, serios? Atunci cum sfiinte au castigat daca nu i-a votat nimeni? pe alune?

De Robu nu ma intereseaza, bun profesor zice lumea, de politician nu stiu, ca daca nu ma afecteaza, nu stau in Timisoara, de ce sa imi bat capul? dar toti care ii stiu erau impotriva, atunci cine e resonsabil de cele 60k sau cate is voturi? si 20k diferenta fara de Orza?

Aceeasi poveste si la Periam. Daca toti erau cu “du-te in spanac ca nu il votez pe ala” atunci cine e de vina pentru ca a castigat? veveritele care nu le avem?

zic si eu de ipocrizia unora, ca altfel nu imi explic care e faza.

3 Replies to “Putina politica”

  1. Eu eram convinsa ca “amicul” Robu castiga. Si eram convinsa si ca ma duc degeaba la vot. Stiu o gramada care l-au votat, dar eu tot m-am dus sa pun stampila pe altul, de-al naibii :)).

    1. nu ai mers degeaba, ti-ai exprimat dreptul si acuma ai voie sa te plangi daca nu merge ceva bine 🙂 daca nu mergeai la vot nu puteai arata cu degetul 🙂 acelasi lucru si la mine

  2. Mei, nu stiu cine-i lumea pe care o citezi, da’ mie-mi era clar ca iese Robu. Dupa cum bine remarca un oarecare bloger, Timisoara va fi primul oras in care s-a castigat primaria fara un program coerent, doar cu afise. Da’ alternativa principala era Orza, care-i din clica Cihandu; chit ca probabil a avut un grup de alegatori hardcore PNTCD, majoritatea lumii a considerat ca au ajuns 12 ani cu aceeasi administratie. Era pur si simplu un curent spre nou, spre altceva, si ca s-o spunem pe cea dreapta un curent de gandire “hai sa fim in sincron cu guvernarea”. O sa rad sincer daca USL nu va obtine majoritatea.

    tl; dr : nu asculta ce zice lumea, ci gandeste-te la ce mindset are lumea. Nimeni nu se astepta sa mai fie votat Basescu in 2009, darmite sa castige – si totusi a facut-o, cu 50% din voturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *