au devenit comerciali sau alte dinastea

Mor incet da sigur cand aud/citesc lume zicand despre “the band is so commercial now, don’t like it”  sau e asa de ne-numeleformatiei.

Ba ma lasati! au dreptul sa evolueze, ca doar nu or canta 100 de ani acelasi stil.

A! E vorba de Coldplay, Korn si Linkin Park acuma. Ca astea sunt printe preferatele mele si la ele citesc ce zice lumea.

Cand a aparut Korn cu Oildale – foai, dezastru ecologic pe youtube, la fel si la Linkin Park cu The Catalyst. Recunosc nici eu nu era cea mai mare fana The Catalyst, dar o melodie nu defineste intregul album, si ioi ce bun album e  A Thousand Suns. Si acuma cu noul videoclip de laColdplay feat Rihanna – Princess of China – – zici ca e the end of the world. Mie, chiar imi place, e diferit si de aia imi place.

A sau cand aud alea cu “daca erai fan adevarat bla bla…” ma lesi! Ca definitia “fan adevarat” nu exista. Si sigur nu e echivalenta cu obsedat. Dar na, cica orgoliul si ce plin de mine ma simt ca stiu ce nr de pantof poarta solistul.

Aha si? si eu stiam setlistul si cum decurg concertele Linkin Park deobicei si cu ce ma facea asta mai “fana adevarata” decat celalalt de langa mine care tzopaia la fel de energic si probabil nu stia asta? Cu nimic.

Revenind mi groaza sa citesc ce zice lumea despre Burn in down. (thanks iTunes ca mi-ai facut melodia aproximativ cadou si care melodie e epica, total diferita, dar epica) sau Lies Greed Misery (care l-au cantat si miercuri la Romexpo)

World War 3… lp fans who loved the old vs. lp fans who love the new

116Dallas 1 hour ago 19

bine zice

2 Replies to “au devenit comerciali sau alte dinastea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *