Stop touching me!

Acum cateva zile am mers la cumparaturi. Si cum e un mega giga super mini market si singurul din sat de altfel mai citav ase in care gasesti Nestea (sau asa speram ca nu aveau, dar m-am aprovizionat cu seven days de toate felurile si Dr. Krantz de la Alka care tre sa fie cele mai delicioase rontaieli cumparate in ultima vreme )

Ideea e ca stand eu acolo la rand, venise una bucata fosta colega de liceu si imi pune mana pe burta…in minte aveam exact reactia lui Achmed – Stop touching me!

A, da, m-am ingrasat o leaca si ea credea (si se pare ca a imprastiat vestea mai repede ca twitter si facebook) ca  sunt insarcinata, CEEA CE NU E ADEVARAT!

si acuma ma distrez zicand NU la cei care ma felicita 😐 (what is wrong cu lumea, au facut insolatie? se plictisesc?)

Spatiu meu personal e destul de larg sau cum sa zic…nu imi place sa fiu atinsa decat de persoane care imi sunt dragi sau ceva de genul. Sunt destul de anti atingeri. Imi e si groaza cand chiar o sa astept bebe si toata lumea o sa vrea sa ma atinga 😐

Da, imi place sa imbratisez anumiti oameni, mi se pare ca e mai apropiat gestul decat niste pupici vagi pe obraz, si da cei care primesc imbratisari de la mine pot sa ma si atinga :))

Stiu ca nu intreb eu deobicei la sfarsitul postari nimic, dar..voi cum stai cu atingerea si spatiul personal? sau numa eu is pe treaba mea?

5 Replies to “Stop touching me!”

  1. Hehe, de cand nu am mai vazut filmuletul cu Ahmed 😛
    Eu n-am probleme de genul, nu ma plang ca-s prea slab sau ca-s prea gras…Sunt indiferent.

    1. nu vreau sa par rea, dar textul era despre – nu imi place sa fiu atinsa nu ma plangeam de greutate 🙂

  2. Ioi… nici eu nu suport sa ma atinga lumea din senin. Daca stau sa ma gandesc, sunt destul de putine persoane cu care sunt ok. Din fericire, nu mi se intampla prea des :).
    Si bunica-mea ma banuia intr-o vreme ca nu vreau sa ii spun ca sunt insarcinata… pfff..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *