Cum nu m-a lasat Shakespeare sa dorm

Suna a titlu de tabloid, dar asa e

Eu – sambata, pe la 22 ..

– “mda au amanat astia (BBC2 live streaming) Henry IV de Shakespeare filmul cu o ora – cu Jeremy Irons si Loki ( Tom Hiddleston) – ca e Wimbledon, bag picioru, imi e somn, plus ca oricum si daca m-as uita, oricat de talentati is actori Shakespeare e really boring …

Eu la ora asta 3 dimineata

– “..damn you Shakespeare! M-am uitat la film (cu sufletul la gura ca a fost woau! ) am stat si la documentarul de dupa unde fiecareĀ  isi explica personajul si Jeremy Irons explica povestea ( sa inteleaga si nebritanici ca mine), am luat legal piesele lui Shakespeare (da, imi place sa ii scriu numele) de pe Amazon si ma pregateam sa citesc Henry IV partea 1.

Urmeaza sa citesc Henry IV partea 2 si Henry V (da trebuia si Richard II, dar las ca ii trece)

Eu din liceu unde vag am studiat Romeo si a lui Julieta (la limba engleza) nu imi amintesc sa fie asa misto. Bine, am fost la real, deci nu am studiat literatura universala…deloc, dar acuma sunt pe modelul – tu, Istenem, ce am pierdut!

pana una alta – za trailer de la The Hollow Crown –

PS – televiziunea noastra de stat de ce nu face filme misto?

2 Replies to “Cum nu m-a lasat Shakespeare sa dorm”

  1. Televiziunea noastra nu face filme misto pentru ca n-are cu cine. Sau ma rog, poate cu niste oameni din noul val, nu mi-e clar insa cat de capabili sunt ei sa interpreteze personaje “vechi”.

    Ai avut casete audio cu povesti cand erai mica? Ai mai ascultat cumva teatru radiofonic in ultima vreme? Eu da, si e de-un penibil crunt.. šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *