Am fost HIPSTERita azi noapte

De ce zic asta? Ca am ales sa fiu …hipster :)) 

Serios acuma, e vorba de cum m-am uitat la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012 Londra pe live streaming BBC1 si nu televiziune romaneasca.

Am deschis eurosport cuminte si nu mai taceau aia si eu chiar incercam sa ascult corul de copilasi. De nu stiu ce istorie ziceau a locului unde e construit stadionul si bla bla si eu eram ..oameni, a inceput spectacolul, nu vreti sa 1. taceti, 2. ziceti macar ce se intampla acolo…nu! nu mai taceau.

Asa ca…BBC1 au fost simpatici, au tacut cam 70% din cele multe ore cat a durat toata ceremonia. Au explicat pe ici pe colo ce se intampla, ca aia semnifica anul ala, aia e aia si cand au intrat echipele au zis despre fiecare purtator de steag care e hramul lui. Si pe ici pe colo cate o mica adaugare, dar in general au tacut.

M-am putut bucura de Mr Bean, de muzica (faina muzica), de faza aia cu James Bond si Regina, Voldemort sau Sir Paul McCartney …sincer nici nu stiu ce a fost cel mai misto, dar a fost cel mai “spectacular” spectacol vazut de mine.

Am ras cu lacrimi, am plans (nu mai stiu exact cand, dar mi-au dat lacrimile la un momentdat), l-am vazut pe Mohamed Ali si pe creatorul internetului. In fine, daca v-ati uitat stiti ce zic. Si musai, neaparat am tweetuit cu #oamenifaini si am ras ca bezmetica la Mr Bean si expresia plina de entuziasm a reginei :-“

Hai Romania! (faina uniforma btw)

Danny Boyle – nicely done!

Let the hunger Games begin!

One Reply to “Am fost HIPSTERita azi noapte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *