Ce am mai citit

Tocmai mi-am dat seama ca nu am mai scris de un secol ce am mai citit, nu ca as avea multe de zis. De la ultima data cand am scris despre carti – aici – am citit doar 3 carti si 3 manga carti (astea sunt usor de citit, putin text pe pagina etc, deci e qwasi carte )

Pe rand — doar 2 din ele 🙂

Sara Gruen  – Apa pentru elefanti – oh Doamne cat de  multa reclama a avut cartea asta…nu zic ca a avut degeaba, dar nu a fost mind-blowing. Poate daca nu avea coperta cu afisul de la film (da exact editia din link, exact de la elefant cumparata – pentru mami, a se intelege) si acele descrieri gen Sandra Brown…nu multe, dar totusi nu is pe placul meu. *no porn for me* Nici nu are rost sa ma pun sa scriu despre ce e vorba…adica, cred ca e imposibil la cata reclama sa fie cineva care sa nu stie povestea lui Jacob Jankowski care, ramas orfan, sare intr-un tren al unui circ – prin 1930 si cartea povesteste cam de acolo ce a facut el pe post de veterinarul circului. (mi-a facut chef sa merg la circ) Am incercat sa ma uit la film – nu a functionat.

J. K Rowling – Harry Potter and the Half-Blood Prince – mult mi-a luat sa citesc cartea asta! I love Harry Potter, dar poate pentru ca stiam cum se termina ( 🙁 ) mi-a luat atata. Acuma am terminat oficial seria Harry Potter, ca de citit am citit 1,2,3,4,5, 7 si abia anul asta 6. Nu stiu de ce am amanat. Oricum a fost mai altfel, stiind care e faza cu Snape, e mai interesant de citit. Parca imi vine sa ma apuc iar de la inceput pentru ca am o alta prespectiva asupra modului in care actioneaza Snape. O well, trista cartea, dar fabulos scrisa *me za fantasy fan *

5 Replies to “Ce am mai citit”

  1. Nici nu are rost sa ma pun sa scriu despre ce e vorba

    Intotdeauna are. Cine ajunge sa caute recenzii pe bloguri o face pentru ca vrea “carnita” (detalii, opinii, etc) – nu pentru ca are neaparat chef sa citeasca in jurnalul tau ca ai citit cartea sau ai vazut filmul. Pe ideologia asta ar trebui sa scrii doar despre carti, filme si muzica complet obscure.

    Sper ca nu suna prea artagos 🙂

  2. Cand a terminat baiatul meu de citit seria Harry Potter, a decis ca nu va mai citi nimic, pentru ca nimeni nu poate inventa ceva mai bun de atat. O perioada chiar s-a tinut de cuvant. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *