Homeland si Arrow

Da, stiu, Homeland e super mega cunoscut si are 15mii de Emmy’s si Golden Globes si e recompensat (pe buna dreptate), dar eu abia in weekend am zis ca incerc sa vad ce e de capul lui – si e epic !Ok, poate primu episod e relativ plictisitor, dar dupa poate sa fie foarte captivant.

Si imi e ciuda ca are doar 12 episoade per sezon.

Pe scrut este despre CIA (sunt abia la ep7 S1) care incearca sa apere America de un nou atac terorist. E interesant. bonus – nu e misto sa lucrezi pentru CIA – se pare ca nu prea poti sa faci nimic  fara o gramada de aprobari. Well, where is the fun of being a spy then? Long live 007 ca e mai independent.

Arrow – acest serial proaspat si captivant. Ok, eu tot zic ca e Batman reloaded, dar na. Un nene tanar si bogat (Oliver Queen) este “recuperat” dupa ce e a naufragiat pe o insula si a petrecut acolo 5 ani – unde  – din baiatul rasfatat si “de bani gata” se transforma intr-un legionar care vrea sa protejeze/curete orasul lui de bastina pe baza unui carnetel cu nume de la tati lui. Avem si un “man cave” si un Alfred – ok numele e John Diggle si e garda de corp  a lui Oliver (care cand nu face pe baiatul de bani gata se imbraca in haine verzi si stramte si e robin hood) – da stiu ca suna a misto ce scriu aici, dar e pretty good serialul – 3 episoade pana acuma.

Check them out 🙂

One Reply to “Homeland si Arrow”

  1. Homeland este bun, nu degeaba a luat atâtea premii. Cât despre Arrow – este povestea lui Oliver Quenn, care apare şi în serialul Smallville. Personajul vine dintr-un comics book, care la rândul lui pleacă de la un roman The Green Archer a lui Edgar Wallace. Mie mi-a plăcut şi în Smallville, îmi place şi în noua distribuţie 🙂 Recomand şi eu aceste două filme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *