Prima zi de scoala

Se pare ca stau prost cu memoria, ca nu imi amintest prea multe din prima zi de scoala. Cam deloc! unde e mami cand ai nevoie de ea? ca ea sigur isi aminteste!

Ok, aproximativ nimic nu e chiar corect! stiu cine era director, stiu ca eram la “scoala generala” (Alex sigur isi aminteste + bonus Alex! I had a crush on you in clasele 1-8 😛 pana a aparut Andrei si concura pentru rolul de “Adri iubeste pe “.. sau cum ziceam atunci  –  il simpatizam pe Andrei si/sau pe Alex)

Aveam un ghiozdan roz inchis, simplu, un buzunar mare in fata cu ceva desen  –  grafica moderna, aruncate culori acolo – era ceva albastru, mov si verde –  si il purtam (ca l-am primit prin august) si il purtam cam in fiecare zi pana a inceput de fapt scoala.

Mi-a placut la scoala – pe bune 🙂

urmeaza continuarea ca nu ma lasa dAImon sa scriu mai mult azi

One Reply to “Prima zi de scoala”

  1. Nu ştiu exact pe cine simpatizai, cel puţin mie mi-ai spus că pe mine, probabil lu’ Andrei i-ai spus că pe el, dar cert e că în prima zi de şcoală, după ce am făcut cunoştinţă, că deh, nu ne cunoşteam de dinainte, ai strigat (cam mult spus, dar nu găsesc acu’ alt termen) în gura mare “Mami, mami, mami, hai să ţi-l arăt pe Alex!”. Na, dacă tot ai vrut să-ţi aducă cineva aminte de prima zi de şcoală! O să-mi amintesc de asta forever!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *